Liiga ke 15.01. klo 18:30

JYP - KooKoo

KooKoon huippuvireelle jatkoa

Keskiviikkoiltana JYP saa kotikaukalossa vastaan huikeassa vireessä olevan KooKoon. JYP on viime peleissä kärsinyt viimeistely ongelmista ja nyt vastassa on viime aikojen paras puolustus. Kauden aiemmat kohtaamiset ovat tasan 1-1.

JYP lähtee otteluun allaan kaksi häviötä. Viimeisimmässä ottelussa JYP ei onnistunut lukuisista maalipaikoista huolimatta kaatamaan heikkovireistä SaiPaa. Koko kauden aikana JYP on ollut sarjan tehokkain joukkue, mutta suunta on odotetusti hieman laskuun päin. Yhtä tehokasta viimeistelyä on mahdotonta jatkaa läpi kauden. Maalipaikkoja joukkue silti saa luotua hyvin illasta toiseen. Tulevaisuuden kannalta huolta on herättänyt ykkösvahti Eetu Laurikaisen poissaolo. Markus Ruusu kykenee pelaamaan hyvällä tasolla, mutta Laurikaisen paluu kokoonpanoon olisi iso plussa kotijoukkueelle.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

KooKoo saapuu haastamaan jyväskyläläisiä 5 ottelun voittoputkessa. Edelliseen 10 otteluun KooKoo ei ole hävinnyt kuin ainoastaan kerran ja sekin Ilvestä vastaan jatkoajalla. Erikoistilannepelaaminen on ollut erittäin hyvällä mallilla. Ylivoima on koko kauden mittaan ollut kolmanneksi tehokkainta ja viimeisten 10 ottelun aikana noin joka kolmas ylivoima on johtanut maaliin. Myöskin alivoima on ollut keskivertoa parempaa. Joukkueen ykkös hyökkäysketju on ollut hurjassa vireessä tehden yhteensä 94 pistettä 39 otteluun. Ketjun muodostaa Juha-Pekka Haataja, Kim Strömberg ja Andrei Hakulinen. Maalivahtipelissä ei ole ollut myöskään valittamista, kun ykkösvahti Henrik Haukeland on pysäyttänyt kiekkoa lähes 91% varmuudella.

Ottelu on lähtökohtaisesti hyvin tasainen. KooKoon todella hyvän vireen sekä JYP:n viime pelien ailahteluista johtuen valitaan pelikohteeksi Kookoon lopullinen voitto. Panos pidetään kuitenkin maltillisena.

10 euroa pelirahaa