KalPa - Jukurit

pe 13.09. Klo 18:30

KalPa isännöi kauden ensimmäistä Savon derbyä Liigassa!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Liigakausi alkaa KalPan ja Jukureiden osalta perjantaina Kuopiossa Olvi Areenalla (lue. Niiralan Monttu) klo 18.30. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kahdesti. Kuukausi sitten Jukurit vei KalPaa ja viime viikolla oli KalPan vuoro ottaa voitto.

KalPan joukkue on uudistunut melkoisesti viime kaudesta. Sami Kapanen penkin takana vaihtui Tommi Miettiseen. KalPa menetti paljon, mutta sai myös erittäin kovia pelaajia takaisin. Paperilla hyökkäys on samaa tasoa kuin viime kaudella. Puolustajista Otto Leskinen lähti Montrealiin ja tilalle ei tullut korvaajaa, sillä omalle puolustajalupaukselle Kim Nousiaiselle tarjotaan kiekollisen puolustajan tonttia. KalPan viime kautta muistellessa tärkein hankinta on kuitenkin tolppien välissä, sillä Eero Kilpeläinen kotiutui Örebrosta.

Markkinoiden parhaimmat tervetulotarjoukset!

Unibetille parhaat tervetulotarjoukset vedonlyöntiin, pokeriin ja kasinolle.

KalPan harjoituskausi alkoi surkeasti kahdella selkeällä tappiolla, mutta päättyi neljään voittoon. KalPan ensimmäiset ottelut olivat aivan järkyttäviä myös pelillisesti. Viimeisimmissä otteluissa KalPan peli on ollut pirteää ja joukkueen luisteluvoima on pistänyt silmään positiivisella tavalla. KalPalla on resursseja kolmeen hyvään tulosketjuun, kun loukkaantumisia ei ole. Puolustusosasto vahvistui kesällä ainoastaan Jussi Timosella ja on kieltämättä melko heikkolaatuinen.

Pekka Kangasalustan luotsaama Jukurit lähtee kauteen mielenkiintoisista asetelmista. Joukkueessa on viisi ulkomaalaispelaajaa, joista ainoastaan Vadim Pereskokov pelasi viime kauden Mikkelissä. Mielenkiintoisia nimiä ovat ainakin Tukholman AIK:ssä 45 pinnaa tehnyt Fredrik Weigel ja Rungstedissa 74 pinnaa takonut kanadalainen Charles Sarault. Muuten rosteri näyttää onnettoman heikolta ja kapealta. Maalivahtitandemi Sami RajaniemiJuhana Aho ei ole sitä tasoa mitä sen pitäisi olla, hinatakseen Jukurit pudotuspeleihin.

Kerroinasettelu otteluun on kohdillaan, mutta KalPan suoran voiton kerroin 1.80 Coolbetilta riittää mukaan peleille mukaan kohtalaisella panostuksella. Lisäksi otetaan pienellä panostuksella kokeiluun KalPan kotivoitto ainakin kolmen maalin erolla Nordicbetiltä kertoimella 3.80.

Kertoimet ottelulle KalPa - Jukurit 13.09.2019