ke 15.01. klo 18:30

Kärpät - Tappara

Kärpät jatkaa vahvaa virettään kärkitaistossa

Keskiviikon liigakierroksella nähdään mitä maukkain matsi, kun alkukauden ykkönen Oulun Kärpät isännöi Tapparaa kärkitaistossa. Kärppien huima kotitaika katkesi edelliskierroksella kun Ilves haki jatkoajan viimeisen sekunnin maalilla kaksi pistettä Raksilasta. Kärpät on hävinnyt kotonaan vasta kolmesti, koittaako keskiviikkona neljäs kerta?

Kärpät lähtee otteluun hyvässä vireessä edelliskierroksen tappiosta huolimatta. Sarjasijoitus on turvattuna 10 pisteen kaulalla ja yksi ottelukin on vähemmän pelattuna. Kärppein kokoonpanoon saattaa tulla muutoksia, sillä flunssaa potenut Justus Annunen saattaa olla jo pelikunnossa. Annunen on Kärppien menestyksen tukipilari ja selkeä ykköstorjuja ennen Patrick Rybaria.

Tapparan ailahteleva trendi on saanut jatkoa. Voitosta tappioon seilaavat porkkanapöksyt ovat olleet vaisuja viime otteluissaan. Löysäilyyn ei ole varaa, sillä sarjataulukossa takana vaanivat Ilves, JYP ja KooKoo, joiden kaikkien pistepussi kertyy Tapparaa nopeammin tällä hetkellä. Tapparan päälle tummia pilviä tuo Charles Bertrandin sairaalareissu kesken harjoitusten, jonka takia voidaan olettaa ranskalaisen huilaavan illan kamppailussa.

Pelivalinnoissa suosimme kotijoukkue Kärppiä. Kerrointa tarjotaan Expectiltä 1.90 suoralle voitolle, jonka nappaamme lapulle kohtalisella panostuksella ilomielin. Kärppien rutiinitaso on merkittävästi Tapparaa edellä tällä hetkellä. Etenkin jos Annunen tekee paluun Kärppien maalille niin Kärpät on kovaa valuuttaa Raksilan illassa.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>