ke 12.02. klo 18:30

KooKoo - Pelicans

Huippuvireinen KooKoo isännöi nuorta Pelicansia

Keskiviikkona KooKoo palaa jälleen kotikaukaloon, kun vastaan luistelee Pelicans. Historian ensimmäisen pudotuspelipaikan varmistanut KooKoo on tällä hetkellä kenties sarjan paras joukkue puolustuksellisesti, kun puolestaan vieraat kuuluvat kyseisellä osa-alueella sarjan häntäpäähän.

Unelma kautta pelaava KooKoo on tällä hetkellä upeassa 18 ottelun mittaisessa pisteputkessa, mutta edellisessä ottelussa SaiPa onnistui nappaamaan kaksi pistettä voitettuaan ottelun jatkoajalla lukemin 1-0. Kotijoukkueen selkein vahvuus on timanttisen kova puolustus höystettynä loistavaa kautta pelaavalla maalivahti Henrik Haukelandilla. Edellisten 20 ottelun aikana KooKoo on päästänyt ainoastaan 28 maalia ja edelliset kolme kotiottelua maali on pysynyt täysin puhtaana. Maalintekovoimaa löytyy tasaisesti useammasta ketjusta ja myös erikoistilannepelaaminen toimii mallikkaasti. Lähtökohdat huomioon ottaen luvassa pitäisi olla jälleen yksi rutiinivoitto.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Edellisistä kymmenestä ottelusta ainoastaan kaksi voittoa saalistanut Pelicans on ajoittain osoittanut myös hyviäkin otteita, kuten esimerkiksi 0-3 voitto Tapparaa vastaan. Tämä ei kuitenkaan lohduta lahtelaisia, kun Pelicans on jäämässä ulos pudostuspeleistä kymmenennen sija ollessa 11 pisteen päässä. Katseet on suunnattu jo kohti ensi kautta, kun puolustaja Miihkali Teppo siirtyi Kärppien riveihin ja Topi Jaakola lensi Zurichiin ja vastuuta tarjotaan nuoremmille pelaajille, kuten Liigadebyytin tekevälle puolustaja Matias Rajaniemelle. Nuorten pelaajien taitotasoa on hankala arvioida, mutta taistelutahtoa heiltä varmasti löytyy. Kapteeni Hannes Björnisen ollessa sivussa Pelicansin hyökkäyspeli on pitkälti Juhamatti Aaltosen varassa, joten luvassa on erittäin haastava iltapuhde.

KooKoo on ottelussa valtava suosikki ja se näkyy myös kertoimissa. Tasoitusten osalta linja on kirjoitushetkellä -2,5 kotijoukkueen eduksi, joka on kuitenkin melko suuri ottaen huomioon sen, että KooKoon voitot ovat tulleet usein tiukan puolustuksen kautta. Pelivalinnaksi nostetaan Unibetin tarjoama yhdistelmäveto KooKoo voittaa ja ottelussa alle 5,5 maalia.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleKooKoo - Pelicans12.02.2020