Liiga ti 11.12. klo 18:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liiga: Pelicans – Lukko |  Raumalaisten rautaiselle vireelle jatkoa Lahdessa?

Tiistaina pelataan ainoastaan yksi Liiga-kamppailu, kun Lahden Pelicans kohtaa kotihallissaan Rauman Lukon. Isäntä ja vieras majailevat molemmat sarjan todella tiukassa keskikastissa. Pussinokkien sarjasijoitus on seitsemäs ja Lukon kymmenes, mutta piste-eroa joukkueilla on ainoastaan kahden paunan verran.
Isäntäjoukkue Pelicans on kerännyt pisteitä läpi kauden tasaiseen tahtiin ja uusi vastuuvalmentaja Ville Nieminen on saanut peli-ideologiaansa ajettua hyvin läpi valmennuksen syvien lahtelaisrivien. Joukkueen trendi on kuitenkin aivan viime aikoina ollut hieman laskusuhdanteinen.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Edellisiin viiteen kamppailuunsa pelikaanilauma on saalistanut ainoastaan viisi pistettä, joka oikeuttaa viiden ottelun kuntopuntarilla vasta sijaan 11. Vastaavasti vierasjoukkue Lukko löytyy viiden kamppailun kuntopuntarilla jaetulta kärkisijalta yhdessä Oulun Kärppien kanssa keräämillään 12 pisteellä.
Kymmeneenkin edelliseen otteluun raumalaiset ovat keränneet kolmanneksi eniten pisteitä koko sarjassa ja suhteessa sarjasijoitukseensa parantaneet otteitaan huimasti. Kahden pisteen keskiarvolla kymmenen edelliskamppailuaan operoinut Lukko on kaatanut koviakin joukkueita viime aikoina. Esimerkiksi TPS on kaatunut kahdesti, nimivahva IFK kertaalleen, sarjanelonen HPK on saanut maistaa raumalaisten virettä ja edellisessä otteluparin keskinäisessä kamppailussa kaatui Pelicans Raumalla numeroin 3–2 voittolaukausten jälkeen.
Vaikka raumalaiset ovat viime aikoina ottaneet tuloksellisesti suuria harppauksia, laahaa yksi osa-alue edelleen ja se on joukkueen ylivoimapelaaminen. Erikoistilanteiden merkitys kasvaa kauden edetessä ja kohennusta siihen on tultava, jos Lukko mielii kauttaan jatkaa pudotuspeleissä runkosarjan jälkeen.
Pelicansin ylivoima on ollut koko sarjan kolmanneksi tehokkainta, joten raumalaisten on ainoastaan karvan verran yli 80 prosentin alivoimansa kanssa syytä pysyä kaukana jäähyaitiosta.
Vaikka erikoistilanteet menevätkin Pelicansin hyväksi, on Lukon pelikunto niin rautainen, että se napataan tiistaina Liigasta kupongille. Lisäksi kokeillaan todella alhaisella panostuksella vieraiden runsasmaalista voittoa isolla kertoimella. Ykköstilan jälkeen huipputasaisessa sarjassa mikä tahansa joukkue voi voittaa minkä tahansa ryhmän.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ