Liiga la 11.01. klo 18:30

Sport - HPK

Onko Sportista pysäyttämään HPK:n hyvää virettä?

Lauantai-iltana Sport saa kotiottelussa vastaan HPK:n. Molempien joukkueiden sarjaohjelmat ovat olleet melko haastavia viime aikoina. HPK on suoriutunut haasteesta hyvin. Samaa ei voi sanoa Sportista.

Kotijoukkue Sport oli osittain epäonnekas alkukaudesta, eikä pistemäärä anna täysin oikeaa kuvaa joukkueen peliesityksistä. Viimeaikaiset vastustajat ovat olleet tasoltaan ja materiaaliltaan Sportia selkeästi vahvempia ja viimeiseen 6 ottelusta käteen on jäänyt ainoastaan yksi voitto ja sekin surkeassa vireessä olevaa SaiPaa vastaan. Joukkueen suurimman hyökkäysvastuun kantaa kultakypärä Chris DeSousa, mutta hänen lisäksi joukkueesta puuttuu maalintekovoimaa. Maalinsuulla ykkösvahti Niko Hovinen on suoriutunut kohtalaisesti, mutta ei ole kuitenkaan tarvittaviin ihmetekoihin pystynyt.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Varsin hyvässä lennossa oleva HPK on hävinnyt viimeisistä 11 pelistä ainoastaan kolme. Viimeisimpänä on tehokkaan viimeistelyn ansiosta 4-1 kotivoitto Ässistä. Kakkosvahti Rasmus Reijola joutui jättämään ottelun kesken kolmannessa erässä, joten tulevassa ottelussa maalin suulla nähdään hyvää kautta pelaava Joona Voutilainen. HPK:n heikkoudeksi voidaan laskea erikoistilannepelaaminen. Ylivoima on toiminut hieman keskivertoa paremmin, mutta viimeisten kierrosten aikana prosentit ovat olleet hieman laskussa. Alivoima puolestaan on toiminut vain noin 75% tehokkuudella, joka voi olla ongelma tulevaisuutta ajatellen. Alivoimaprosentitkin ovat olleet hieman laskussa viime aikoina. HPK:n onneksi Sportin erikoistilannepelaaminen ei myöskään häikäise.

Vierailijoiden perustekeminen on jokaisella osa-alueella hieman paremmalla tasolla. Toivotaan HPK:n jatkavan hyvää virettä ja napataan lapulle vieraiden lopullinen voitto. Pienemmällä panoksella testataan myös vähintään kahden maalin voittoa.

10 euroa pelirahaa