to 12.03. klo 18:30

Sport - Kärpät

Kärpät odottelee ylimielisesti pudotuspelikevättä ja tarjoilee ilmaisia pisteitä

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi panoksetonta ottelua runkosarjavoittonsa varmistamisen jälkeen ja Uhmapelaajat on haistanut tilanteen ennen oululaisten KooKoo– ja Lukko-otteluita varsin mainiosti. Seuraavastakin kamppailusta povataan oululaisryhmälle haasteellista ja pelivalinta löydetään mainiosti kotijoukkue Sportin kautta.

Edellisissä otteluissaan ala-arvoisesti esiintyneen Kärpät-lauman on turhaa enää sössöttää kysyttäessä, vaikuttaako panoksettomuus otteluissa. Kyllä se pikkupetojen pelaamisessa näkyy – lähinnä ylimielisyytenä eli löysäilynä, jota ei aiemmin ole sarjakärjeltä nähty. Tästä hyviä esimerkkejä ovat kärkihyökkääjien puolustusvelvoitteiden toistuva laiminlyönti, ylimalkainen vastuun siirtely hyökkäysalueella ja turhat jäähyt. Kärpät on muistuttanut viime otteluissaan huonosti valmennettua C-juniorijoukkuetta!

Tulevan Sport-kamppailun kannalta Kärppien osalta avainasemassa on otteluun valmistautuminen. Tilanne on valmiiksi haastava, kun panosta ei ole, ja se ei oululaisille lainkaan sovi. Lukkoa vastaan tiistaina Kärpät tuli kotifaniensa eteen hälläväliä-asenteella, kun takin lisäksi myös sepalus oli tällä kertaa apposen auki. KooKoo-ottelussa viime lauantaina kamppailun alku oli niin ikään heikko oululaisilta. Kuparisaari on ollut Kärpille haasteellinen pelipaikka äänekkäine kotikannattajineen, eikä helppoa ole tulossa torstainakaan.

Panoksettomien otteluiden ketju on ollut Sportilla pidempi kuin Kärpillä ja se on tiennyt jo hyvissä ajoin, ettei pudotuspeleihin ole mitään asiaa. Kotkapaidat peluuttavat nuorta ja nälkäistä joukkuetta, jossa tulevaisuuden näyttöjä annetaan jo. Pelillisesti Sport on kuitenkin vain varjo edellisistä oululaisten vastustajista, mutta Kärppien otteiden jatkuessa samanlaisina silläkään ei ole väliä. Nostetaan pelivalinnaksi tasoituksellinen kotivoitto (Sport +1,5), mikä tarkoittaa vedon osuvan isäntien voittaessa, hävitessä korkeintaan maalilla tai varsinaisen peliajan päättyessä tasan.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>