ke 15.01. klo 18:30

Sport - TPS

Sport ja TPS kohtaavat häntäpään taistelussa

Keskiviikkoiltana häntäpään kamppailussa kohtaa Sport sekä TPS. Molempien edelliset pelit ovat olleet haastavia, mutta ainoastaan TPS on onnistunut lisäämään pistesaldoa.

Kotijoukkue Sport on onnistunut voittamaan ainoastaan kerran edellisten 7 ottelun aikana. Otteluohjelma on ollut melko haastava ja ainoa voitto tuli nimenomaan heikkovireistä SaiPaa vastaan. Vaikeista vastustajista huolimatta tulosta voidaan pitää surkeana, sillä kyseisten 7 ottelun aikana Sport on onnistunut maalinteossa useammin kuin kahdesti ainoastaan SaiPaa vastaan. Erikoistilannepelaaminen on odotetusti ollut keskivertoa heikompaa. Hyökkäyspeli on ollut pitkälti Chris DeSousan harteilla. Hyvänä iltana DeSousa pystyy rakentelemaan sekä viimeistelemään maalipaikoista tehokkaasti. Kuitenkin joukkue kaipaa hyökkäykseen lisää laajuutta. Mikäli joukkue haluaa, että pisteet jäävät Vaasaan on maalipaikat viimeisteltävä hyvällä prosentilla TPS:ää vastaan.

TPS:n suunta on ollut kohti parempaa. Heti vuoden alussa tuli ohipeli Lukkoa vastaan, mutta sen jälkeen suunta on ollut ylöspäin. Vieraissa nollapeli SaiPaa vastaan, tasapeli Kärppiä vastaan sekä yllätysvoitto Tapparasta. Turkulaisilla on vielä runsaasti matkaa pleijareihin, mutta jos TPS pystyy pitämään peliesitykset nousujohteisina sekä hakemaan pisteitä myös sarjan kärkijoukkueista on jatkopeleihin vielä mahdollisuus. Yksilöistä esille on nostettava kauden mittaan jo useasti mainittu kultakypärä Lauri Pajuniemi, joka on heiluttanut verkkoja jo peräti 20 kertaa kuluneella kaudella. Erikoistilannepelaaminen on parempaa kuin kotijoukkueella.

TPS:n viimeaikainen tekeminen on näyttänyt paremmalta kuin kotijoukkueen. Jaossa on tärkeät pisteet, joten ottelun kuva voi olla hieman varovainen, eikä ottelun maaliodottama ole kovin korkealla. Tasapelin korkeasta todennäköisyydestä johtuen pelikohteeksi valitaan TPS:n lopullinen voitto. Rohkeimmat voivat valitan myös voiton varsinaisella peliajalla.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>