ke 22.01. klo 18:30

TPS - JYP

TPS saa vastaansa maalinteko-ongelmista kärsineen JYP:n

Keskiviikkoillan kamppailussa TPS saa vastaansa viime peleissä maalinteon kanssa tuskailleen JYP:n. Jaossa on molemmille joukkueille tärkeät pisteet matkalla kohti pudotuspelejä. Viimeaikaisista esityksistä huolimatta TPS saa olla varuillaa JYP:n hyökkääjien kanssa.

Kotijoukkue TPS:n viime viikko oli tuloksellisesti hyvä, kun kolmesta ottelusta kertyi yhteensä viisi pistettä. Viime aikoina hyökkäyspeli on ottanut askeleen kohti oikeaa suuntaa, eikä joukkueen kultakypärä Lauri Pajuniemen ole tarvinnut kantaa maalintekovastuuta yksin harteillaan, vaan tukea on tullut pelaajilta, joilta sitä olisi odotettu jo aikaisemmin kuluneella kaudella. Maalitehtailun varjopuolena on ollut kauden mittaan tutuksi tulleet puolustuspään ongelmat. TPS sai viime viikolla huonoja uutisia, kun joukkueen ykkösvahti Rasmus Tirronen joutuu leikkaukseen, jonka myötä hänen kausi on ohi. Ruotsalaisvahti Erik Källgren liittyy joukkueen vahvuuteen ainakin tammikuun loppuun asti.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

JYP lähtee katkaisemaan neljän ottelun mittaista tappioputkea. Viimeaikaiset maalinteko vaikeudet sai edelliseen peliin aikaan hyökkäysketjujen muutoksia, jotka eivät ainakaan vielä tuottaneet tulosta. Koko kuluneen kauden aikana JYP on illasta toiseen pystynyt luomaan runsaasti laadukkaita laatupaikkoja, mutta viime peleissä kiekko ei vain ole mennyt sisään. Viime pelien luodun maaliodottaman perusteella liian suureen ylireagointiin ei kuitenkaan ole aihetta. On selvää, ettei joukkueen kultakypärä Julius Nättisen viimeistely tahti voi pysyä samanlaisena läpi koko kauden, mutta myös hänen on nostettava tasoa viime peleistä. Maalinteko-ongelmat ovat myös aiheuttaneet jonkin asteista hermoilua puolustuksessa, eikä joukkue ole puolustanut riittävän kurinalaisesti.

TPS:n viimeaikainen tason nosto ja JYP:n hyökkäyksen laatu tekee ottelun pelivalinnasta helppoa. Molempien joukkueiden puolustuspelaaminen on ailahdellut ja vieraiden viime peleihin on reagoitu melko isosti. Liuskalle siis napataan yli 5,5 yli kahden kertoimella.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>