TPS – SaiPa

to 14.03. Klo 18:30

Apaattisesti esiintynyt TPS isännöi SaiPaa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Liiga-runkosarja päättyy torstaina, kun pelataan täysi seitsemän kamppailun viimeinen ottelukierros. Turussa kotijoukkue TPS saa vieraita Lappeenrannasta, kun pirteästi esiintynyt SaiPa saapuu Aurajoen rantamille. Isännillä on käynnissä surkea jakso, ja vaikeuksia on eittämättä luvassa pudotuspeleissä, jos ei meno muutu.

TPS:llä todella heikko jakso

Turun Palloseura on tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa, eikä tunnelin päässä juuri näy valoa. Pitkään sairastuvalla olleet Lauri Korpikoski sekä Ilari Filppula ovat palanneet joukkueen kokoonpanoon, mutta tulosta ei ole tullut. Korpikoski pelasi hiljattain kauden avausottelunsa, joten tuloksia ei heti voikaan odottaa.

Betsaa 10€ – saat 50€ edestä ilmaisvetoja:

Kaikki TPS:n tappiot viiden putkessa ovat tulleet vähintään kahdella maalilla ja mukana on ollut selkeitä yllätyksiä. Tiistaina joukkue hävisi muun muassa Sportille vieraissa ja maaliskuun alussa se jäi KalPan jyrän alle. Häviöitä tappiosuoralla on tullut lisäksi HIFK:lle, Lukolle sekä HPK:lle.

Suurin osa putken aikana hävityistä otteluista on ollut vieraskamppailuja, mutta myös kotonaan TPS on hävinnyt kahdesti peräkkäin. Runkosarjan päätösottelussa joukkueen on saatava pelaamisensa kuriin, koska muuten pudotuspeleissä tulee vaikeaa heikolla itseluottamuksella.

Huolestuttavinta turkulaisten tekemisessä on viime aikoina ollut turkulaisten hengettömyys, sillä joukkueen pelaaminen on ollut jo pidemmän aikaa melkoista läpyttelyä. Se on näyttänyt jopa siltä, että pelaajille taisteleminen kaukalossa on täyttä pakkopullaa.

TPS on heikon jaksonsa aikana valahtanut runkosarjassa toiselta sijalta neljänneksi. Joukkueella on yhä teoreettiset mahdollisuudet kolmanteen sijaan, mutta se edellyttäisi turkulaisten voittoa ja Pelicansin tappiota Sportille runkosarjan päätöskierroksella.

SaiPa on ollut pirteä

Lappeenrantalaisjoukkue SaiPa on sarjassa yhdeksännellä sijalla ja tällä hetkellä näyttää siltä, että se on joukkueen sijoitus myös pudotuspeleihin lähdettäessä. SaiPa on esiintynyt viime aikoina kohtuullisesti ja sen pelillinen ilme on ollut pirteä.

Edellisessä ottelussaan SaiPa kärsi 2–5-tappion KalPalle, kun se ei onnistunut käyttämään omia maalintekotilanteitaan ja kuopiolaiset puolestaan rankaisivat armotta. Ennen KalPa-kamppailua lappeenrantalaiset kuitenkin osoittivat, että tehopotentiaalia löytyy ja sitä saadaan myös täytäntöön. Joukkue kaatoi kotikaukalossaan JYPin peräti 6–0.

JYP-ottelussa hattutemppua juhlimaan pääsi Tyler Morley. Kanadalaissentteri on muutoinkin ollut viime aikoina kovassa vedossa. Voitossa jyväskyläläisistä myös puolustuksesta löytyi tulivoimaa, kun Ässistä itään kesken kauden vaihtanut Jere Seppälä pommitti kaksi täysosumaa.

Edellisissä viidessä kamppailussaan SaiPa on napannut täyden pistepotin kolmesti ja pitänyt maalinsa puhtaana kahdesti. Muutoinkin puolustuspelaaminen on onnistunut kelvollisesti viime aikoina tiistaista KalPa-ottelua lukuun ottamatta. Viimeisen runkosarjakierroksen vastustajalla TPS:llä on ollut puolestaan ongelmia maalintekotehokkuutensa kanssa.

SaiPan kertoimet on viritetty todella korkealle Turussa ja sen ilme on viime aikoina ollut selkeästi isäntiä vahvempi. Kaikki olennaiset seikat huomioituna SaiPan voittokertoimet ovat ylikertoimia tällä hetkellä TPS:ää vastaan ja ne nostetaan ehdottomasti pelivalinnoiksi kamppailuun. Pelaaja voi valita itselleen sopivan riskitason mukaan kohteen kahden pelivaihtoehdon väliltä, jotka ovat SaiPan lopullinen voitto sekä vierasvoitto varsinaisella ajalla.

Betsaa Speedybetille – voittorahat pankkitilille hetkessä:

Rekisteröintivapaa Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Mikä parasta, voittorahat ovat pankkitililläsi heti kohteen päätyttyä!