Copa del Rey ke 05.01. klo 20:30

Linares - Barcelona

Pysyykö Linares Barcelonan karusellin kyydissä?

Hallitseva mestari Barcelona aloittaa keskiviikkona Copa del Rey -taipaleensa Linaresin vieraana. Homma on kerrasta poikki eli liukasteluihin ei ole varaa. Linares pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla ja sarjapaikka vaikuttaisi olevan hieman tiukassa. Copan puolella meno on ollut kuitenkin vahvaa ja Alavés oli viime kierroksella hieno päänahka.

Linares pääsee ilmeisen vahvalla koosteella tähän iltaan, sillä ainoastaan keskikentällä avainroolissa pelaava Fran Lara on sivussa. Vieraiden avaria on melko mahdotonta ennustaa, mutta joitain avainpelaajia Xavi säästelee varmasti. Dani Alves on ensimmäistä kertaa mukana, Luuk de Jong kärsii pelikieltoa ja hyökkäyspäässä on Ousmane Dembéléä lukuun ottamatta samat kasvot sivussa kuin sunnuntaina Mallorcaa vastaan. Jordi Alba on kondiksessa, mutta avannee penkiltä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Rehellisyyden nimissä on pakko myöntää, ettei Linaresia ole tullut aiemmin nähtyä tositoimissa, joten vedoissa on syytä noudattaa malttia. Näen kuitenkin Xavin sapluunan tällä hetkellä toimivan pelaajatilanteeseenkin nähden erinomaisesti ja vieraskertoimissa on pientä herkkua. Lätkitään kupongille vieraiden puoliaikajohtoa.

Barcelonan intresseissä on ratkaista matsi mahdollisimman nopeasti ja tähän sopisi erinomaisesti nopea avausmaali. Linaresin kykyyn puhkoa Barcelonan korkea prässi kannattaa suhtautua skeptisesti. Peliväline palaa kerta toisensa jälkeen Xavin poppoolle, kunnes kuparinen saadaan rikottua.

10 euroa pelirahaa