Olympialaiset / Peking 2022 pe 11.02. klo 09:00

Peking 2022 - Miesten 15 km lisätipsit

Lisätipsejä perjantain jännitysnäytelmään!

Jo aikaisemmin täällä on tipsattu 15 kilometrin perinteisen hiihtoon Iivo Niskasen voittoa. Huippukuntoon noussut Kerttu Niskanen otti torstaina hopeaa, ja Krista Pärmäkoski komppasi upeasti pronssilla. Kulta jäi kutkuttavasti vain kymmenysten päähän. Perjantain kisassa Bolshu on kovassa iskussa, mutta saa tehdä Iivoa vastaan kaikkensa.

On yleisesti spekuloitu, että Iivo ja Bolshu ratkaisevat kisan voiton, mutta kolmannesta mitalimiehestä onkin enemmän epäselvyyttä. Ehdokkaita on useampi, ja pronssimitalin kohtalo on kiinni paljolti päivän kunnosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kaikeksi onneksi Bet365 tarjoaa hyviä kertoimia myös kuuden parhaan joukkoon sijoittumisesta. Tipsin saa Norjan Paal Golberg. Miehelle sopii pertsan tyyli mainosti, kuten avausmatkalla nähtiin. Lenzerheidessä juuri tällä matkalla mies paukkasi komeasti kolmanneksi, ja onpa mies tällä matkalla voittanutkin maailmancupissa.

Väliaikalähdöissä peesarit eivät tunnetusti juhli. Golberg pystyy tekemään omaa hiihtoa, ja tuoreella kuntonäytöllä mies maistuu tähän vetomuotoon mukavasti. Kahden kertoimella lähdetään virittelemään mediumbetsiä ja sen jälkeen viritelläänkin äänijänteet aamuksi kuntoon.

Jos oikein jättiyllätystä hakee, saattaisi William Poromaan top 6 -sijoitus 6,50 kertoimella olla todellinen jötikkä, jos perusbetsaaminen ei nosta sykettä tarpeeksi. Varsinainen suositus on kuitekin Golbergille, ja Poromaa ainoastaan kaikkein uhmakkaimmille hardcore-betsareille.

10 euroa pelirahaa