PDC ke 03.01. klo 22:15

Littler - Humphries

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tätä matsia et halua missata – maailman ykkönen vastaan vuosisadan nousukas!

Keskiviikkona tullaan näkemään dartsin spektaakkeli, josta voi odottaa yhtä kovimmista otteluista lajin historiassa. Ryminällä maailman darts-huipulle rynninyt teinisensaatio Luke Littler haastaa viime aikojen kiistatta maailman parhaan pelaajan Luke Humphriesin, joka varmisti suvereenilla välierävoitollaan nousunsa maailman ykkösrankingiksi. Tähän asti Littler on pyyhkäissyt vastuksensa tieltään helposti, mutta finaalissa vastus on kovin mahdollinen.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Littler voitti välierässä Rob Crossin lopulta helposti 6-2, vaikka nuorukainen osoitti matsin alkuvaiheissa inhimillisiäkin piirteitä. Ottelun edetessä Littlerin otteista alkoi paistaa tuttu rentous, ja pian seitsemäntoista vuotta täyttävä juniori teki aivan häkellyttäviä katkoja, jotka jättivät Crossin pudistelemaan päätään epäuskoisena. Reilun 106 pisteen keskiarvo ja kuusitoista satakasikymppistä kertovat lopun tarvittavan suorituksesta.

Chris Hammer

@ChrisHammer180
2019: 12-year-old Luke Littler plays Luke Humphries in a local pub competition

Jan 2024: Luke Littler will face Luke Humphries in the World Championship final

Darts delivers another crazy story.

Vielä parempaa oli luvassa toisessa välierässä: Scott Williams ei sinänsä pelannut edes kovin huonosti, mutta täysin ylivertaisen Humphriesin edessä miehellä ei ollut minkäänlaista palaa edes unelmoida finaalipaikasta. Maailmanlistan tuleva ykköspelaaja ei antanut haastajalleen erääkään. Lähes 109 pisteen keskiarvolla matsin läpi plaanannut Humphries antoi niin mykistävän näytöksen, että finaalissa miehen lyöntiin vaaditaan maailmanluokan huippusuoritus.

Luvassa on niin karmea ottelu, että tätä ei halua kukaan missata. Satakasikympit tulevat paukkumaan, ja checkoutit saavat heikommat haukkomaan henkeä. Littlerillä on varmasti edessään kirkas tulevaisuus, mutta Humphriesin jo kuukausia jatkunut varmuus voi vielä tällä kertaa olla liikaa. Vetoihin lähtee siis ennakkosuosikin voitto.

*Tsekkaa tästä tammikuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!