su 10.03. klo 17:45

Liverpool - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Voi veljet, mitä kerrointa tarjolla Valioliigan supermatsiin! Ottaako Klopp vielä viimeisen erävoiton tutusta kiistakumppanistaan?

Sunnuntaina on agendalla Valioliigassa varsinainen kuuden pisteen kamppailu, kun sarjakärki Liverpool isännöi Anfieldilla hallitsevaa mestaria Manchester Cityä. Jürgen Klopp ja Pep Guardiola mittelevät taktisia taitojaan mahdollisesti viimeistä kertaa Valioliigassa, kun Klopp on laittamassa kesällä pillejä pussiin. Sunnuntain matsista tekee erityisen kutkuttavan myös sarjatilanne – City on Poolia pisteen perässä!

*Betsaa Poolia riskittä tipsin lopusta löytyvillä ohjeilla!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Guardiolan ryhmä ei ole kuluvalla sesongilla ollut aivan viime kauden tasollaan, mutta tämäkin saattaa lopulta riittää mestaruuden uusimiseen. Sunnuntaina Anfieldilla vaaditaan kuitenkin sitä, että isoimmat vaihteet löytyvät vaihdelaatikosta, sillä Pool on ollut talvella paikoitellen mykistävän hyvä hyökkäyspäässä ja Klopp on aiemminkin onnistunut taktisella puolella näissä kohtaamisissa.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
RESPECT! Guardiola & Klopp hug it out at full-time 🤝


Ibrahima Konaté otettiin varotoimenpiteenä vaihtoon torstaina, mutta näillä näkymin ranskalaistopparilla ei varsinaista loukkaantumista ole. Sivussa jatkavat Joël Matip, Stefan Bajcetic, Thiago, Trent Alexander-Arnold, Diogo Jota, Alisson, Curtis Jones ja Ryan Gravenberch. Cityn ainoa varma poissaolija on Jack Grealish, mutta myös Matheus Nunesiin ja Jérémy Dokuun kohdistuu kysymyksiä.

Klopp peluutti Poolia torstaina yllättävänkin vahvalla kokoonpanolla, mutta kovin isoa rasitusmiinusta ei kuitenkaan lähdetä tästä laskemaan. Sunnuntaille kelpaa peleihin kotijoukkue nyt kun Mohamed Salahkin saatiin takaisin tositoimiin! Pool antaa aavistuksen tasoitusta poissaolorintamalla, mutta kotiyleisö korjaa taas asetelmaa toiseen suuntaan.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1X2 Liverpool ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.