FA Cup la 07.01. klo 22:00

Liverpool - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmea uutinen järkyttää Liverpoolia! Siivittääkö isäntien ykköstopparin sairasloma Wolvesin jatkoon?

Maanantaina Brentfordia vastaan rumasti kontannut Liverpool kärsii yhä pahoista poissaoloista, joista tuorein on erityisen karmaiseva uutinen. Uuteen aikakauteen MM-tauon jälkeen monessa mielessä siirtyneen Wolvesin sairastuvalla on niin ikään yksi tuoreehko nimi, joka ei tosin ole mitään isäntien menetykseen verrattuna.

Liverpool konttasi maanantaina 3–1-numeroin Brentfordin vieraana, mutta viikko on maksanut Jürgen Kloppin miehistölle paljon enemmän kuin yhden tappion. Maanantain ottelussa puoliajalla sivuun otettu ykköstoppari Virgil van Dijk on pitkään sairastuvalla ja palaa alustavien arvioiden mukaan aikaisintaan helmikuun puolivälin jälkeen viheriölle. Pahasti syksyllä flopanneelle joukkueelle tämä on pahin mahdollinen loukkaantuminen, joka saattoi tähän saumaan tulla.

Hollantilaispuolustaja ei suinkaan ole ainoa pitkäaikaispoissaolija isäntien riveissä. Luis Díaz jatkaa sivussa maaliskuulle ja Diogo Jota helmikuulle. Lisäksi Roberto Firmino on yhä sivussa yläkerrasta ja James Milner ei pelaa ainakaan Wolvesia vastaan. Lauantai tarjoaa kuitenkin isäntien näkökulmasta kiinnostavan debyytin, kun Cody Gakpo pääsee näillä näkymin ensimmäistä kertaa irti ja välittömästi kotiyleisön edessä.

Wolves on ollut erilainen joukkue MM-tauon jälkeen. Julian Lopetegui astui ruoriin ja heti ensimmäisissä otteluissa on ollut nähtävillä uudenlaista väriä pelillisesti. Toki on selvää, että susilauman vahvuus on kollektiivissa ja puolustuspäässä. Liverpoolia vastaan joukkue lähtee ehdottomasti taistelemaan nimenomaan alakerran kautta, mutta miten van Dijkin jättämä aukko näkyy? Klopp melko varmasti myös muille avainpelaajille huilivuoroja.

Vierailla puolustava keskenttäpelaaja Boubacar Traoré on pudonnut sairastuvalle. Ei tämäkään poissaolo mitään herkkua ole, mutta maltillisilla kompromisseilla Lopetegui pystyy tätä ongelmaa ratkomaan. Puolustuslinja on vierailla täysin ehjänä ja kunnossa. MM-kisatauon jälkeen Max Kilmanin ja Nathan Collinsin topparoima linja on vakuuttanut. Lauantaille pelivalinnaksi poimitaan vierasvoitto tai tasapeli (X2) tuplamahdollisuus-markkinassa (Double chance).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – X2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – X2” 25€ panoksella ja voit voittaa 87,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.