Counter Logic Gaming - Optic Gaming

su 11.08. Klo 22:00

CLG:n rutiinitaso riittää

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Amerikan huippusarjassa LCS:ssä pudotuspelit jatkuvat sunnuntai-iltana, kun sarjataulukossa kolmanneksi päätynyt Counter Logic Gaming kohtaa viimeisen playoff-paikan lunastaneen Optic Gamingin. Ottelu alkaa 22:00 Suomen aikaa ja se on BO5 (paras viidestä).

CLG kärsi katkeran tiebreak tappion C9:lle ja joutuu aloittamaan pudotuspelit jo viikkoa aiemmin kuin mitä tarjolla oli. LCS:n kärkikolmikko, johon kuuluu edellä mainituiden lisäksi Team Liquid, on ollut omassa sarjassaan verrattuna muihin joukkueisiin. Joukkue onkin selkeä ennakkosuosikki illan ottelusarjaan, jossa yksittäisen pelin tappiolla on minimaalinen vaikutus lopputulokseen. Ainoa huolen aihe on joukkueen bot-lanen viimeisten viikkojen heikot otteet ja Stixxayn ja Biofrostin tarvitsee löytää paremmat draftit illan koitoksessa.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Optic Gaming päätti runkosarjan viimeisen viikonlopun pelkkiin tappioihin ja joutui varmistamaan paikkansa jatkoon tiebriekerin kautta GGS:ää vastaan. Joukkue onnistui kuitenkin nostamaan tasoaan riittävästi ja voitti molemmat tiebreakerinsä. Huolimatta onnistuneesta vireen kääntämisestä on joukkueella todella suuri vuori kiivettävänä CLG:tä vastaan. Varsinkin Crown tulee olemaan suurissa vaikeuksissa taistelussa mid-lanen herruudesta. Potentiaalisin match-up löytyy bot-lanelta, kun Arrow haastaa Stixxayn, mutta tässäkin tapauksessa prosentit ovat vain lievästi Opticia suosivat.

Joukkueiden tasoero on riittävän selkeä, jotta -1,5 pelin tasoitus BO5:een on riittävä peleille. Tasoitus kestää CLG:n yhden tappion, jolloin 3-1 lopputulos riittää kohteen osumaan, vaikka CLG voi hyvänä päivänä viedä sarjan suoraan kolmessa pelissä. Pienellä testiin otetaan ensimmäisen pelin tappojen underia, koska pitkien sarjojen ensimmäiset ottelut ovat yleensä nopeammasta päästä.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!