TSM - FlyQuest

su 09.06. Klo 02:00

TSM:n on iskussa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Pohjois-Amerikan League of Legendsin ammattilaissarjassa LCS:ssä pyörähtää toinen peliviikko käyntiin, kun Team Solomid ja FlyQuest kohtaavat Suomen aikaa yöllä. Ottelu on LCS:ssä tuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä) ja se alkaa 02:00.

Team Solomid kukisti viime viikolla vakuuttavasti CLG:n huolimatta, että joukkue hävisi early gamen ja CLG onnistui hankkimaan kaksi infernal drakea joukkueelleen. Varsinkin TSM:n joukkotappelut ovat todella vahvalla pohjalla tällä hetkellä ja joukkue on todella hyvin samalla aaltopituudella yksittäisten päätösten suhteen tappeluiden aikana.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Joukkueen pitkäaikainen mid-pelaaja Bjergsen kantaa tulosvastuuta joukkueessa, mutta kuten jo viime kauden jälkipuoliskolla kävi ilmi, joukkueen vahvuus on tasainen suorittamienen joukkueen sisällä ja muiden kyky paikata yksittäisen pelaajan heikkoa peliä. Vastustaja FluQuest ei pysty vastaavaan, ja joukkueen pelaajista suurin osa onkin taantunut uransa huipusta, vaikka nimellisesti joukkue on kovia pelaajia täynnä.

Sekä Wildturtle että Pobelter ovat jääneet jälkeen vastapelaajistaan, ja eivät ole enää terävintä kärkeä LCS:n sisäisessä vertailussa. Varsinkin jungle match-upissa Santorin vs Akaadian TSM ottaa ison edun itselleen. Akaadian on kunnostautunut varsinkin aggressiivisten jungle-sankareiden osalta, ja ei olisi yllätys mikäli ainakin kaksi FlyQuestin banneista kohdistuvat hänen sankarivalikoimaansa.

Pelivalinnoissa luotetaan, että TSM jatkaa kevään vahvaa virettä myös kesäkaudella, ja tappojen tasoitus on asetettu pari tappoa liian alhaiseksi joukkueiden voimasuhteita vertailtaessa. Tämän lisäksi otetaan kokeiluun pienellä riskillä, että ottelussa otetaan yli 1,5 baronia, koska tämä osuu suurella todennäköisyydellä mikäli peli ei pääty ensimmäisellä baronilla puskuun.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!