G2 - Fnatic

pe 21.06. Klo 23:00

G2 jahtaa täydellistä recordia

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

League of Legendsin euroopan huippusarja LECin perjantain kierroksella kohtaavat sarjan tämän hetken kaksi parasta joukkuetta, kun G2 ja Fnatic kohtaavat kauden odotetuimmassa ottelussa. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja alkaa aikataulun mukaisesti 23:00.

G2 on marssinut tähän mennessä voitosta voittoon, ja joukkueen suurin ongelma on ollut löytyy 100% keskittyminen otteluihin todella suuresta ennakkosuosikin asemasta johtuen. Joukkue on pelannut pari otteluista alkuun todella huolimattomasti, mutta onnistunut silti kääntämään ottelut nimiinsä vaivattomasti mid-gamen kohdalla, mikä vain vahvistaa miten ylivoimainen joukkue on verrattuna suurimpaan osaan sarjan joukkueista. Joukkueesta ei löydy heikkoa lenkkiä, varsinkin kun ADC-pelaaja Perkz on opetellut pelaamaan 2019 puolella useampaa sankaria, joten hänen valintansa peleissä eivät ole vastustajalle niin helposti ennustettavia.

LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO

Voitoilla ei kierrätysvaatimusta – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Fnatic on onnistunut myös voittamaan tähän mennessä kesäkautta kaikki ottelunsa, ja varsinkin viimeisimmät ottelut ovat olleet parempaa tekemistä kapteeni Rekklessin johdattamalta viisikolta. Vastuksen koventuessa tälle viikolle on paljon varassa jungle-pelaaja Broxahin varassa, jonka on pystyttävä pitämään Caps ja Wunder aisoissa. Tähän mennessä G2:n jungle-pelaaja Jankos on kuitenkin ollut suorituksiltaan varmempi ja ei varmasti sorru Fnaticcia vastaan yliaggressiiviseen pelaamiseen.

Huolimatta Fnaticin nousevasta kuntokäyrästä, on G2 edelleen selkeä ennakkosuosikki MSI:n voittajalla on jo MM-kisat horisontissa ja välietappina kesäkausi ilman yhtään tappiota. G2:n tappojen tasoitukselle tarjoillaan todella alhaista linjaa, ja se on pääkohteena perjantain ottelussa. Toisena kohteena lapulle poimitaan ottelun keston overia, koska alle 30 minuutin peli vaatii täydellistä stomppia, ja Fnatic haluaa pelin kestävän pitkään.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!