pe 16.08. klo 23:00

G2 - Schalke

G2:n kesäkausi sinettiä vaille valmis

LECin viimeisen runkosarjan viikonlopun perjantain osalta päättävät sarjakärki G2 sekä Schalke 04. Ottelu on totuttuun LECin tyyliin BO1 (paras yhdestä) ja se alkaa aikataulun mukaisesti 23:00.

G2 on yhden voiton päässä varmistaakseen kesäkauden runkosarjan voiton, ja joukkue haluaa varmasti varmistaa voiton tänään, jotta lauantain viimeisessä pelissä joukkue voi pelata paineetta, ja kenties kokeilla jälleen hieman off-meta draftia, kuten Soraka toplane. Sarjan ylivoimaisesti parhaat yksilöt omaava joukkue on tasaisella tiellä kohti loppuvuoden Worldseja, jossa joukkueen tavoite on ollut jo spring splitin ensimmäisestä pelistä asti. Tässä vaiheessa vuotta näyttää, että Euroopalla voi olla tänäkin vuonna sanansa sanottavana Summoner’s Riftin herruudesta.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vastustaja Schalke on tasaiseen tahtiin pallotellut voittojen ja tappioiden välillä. Joukkue on vielä tukevasti kiinni neljännessä tilassa, ja sille riittää yksi voitto viikonlopulta myös varmistamaan lopullisen sijoituksen, ts. tappio G2:lle ei vielä kaada tilannetta. Joukkueen on pakko lähteä hakemaan G2:n voittamista poikkeuksellisella draftilla tai pelityylillä, mutta tästä huolimatta mahdollisuudet ovat ohuet. Vastustaja G2 on todistanut olevansa kykenevä voittamaan farmauspelit, tappeluihin keskittyvät pelit sekä kääntämään merkittävätkin tappioasemat voitoksi.

Jälleen kerran G2:n pelien osalta pääkohteena on tappojen tasoitus, koska linja on vedetty riittävän alhaiseksi. G2 on rikkonut annetun linjan 9 kertaa edelliseen 10 otteluun.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>