LEC pe 14.06. klo 23:00

G2 - SK Gaming

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

G2:n voittoputki jatkuu

League of Legendsin euroopan huippusarja LEC jatkuu jälleen viikonlopun kierroksella. Perjantain aikataulun viimeisessä ottelussa kohtaavat G2 ja SK gaming. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja alkaa n. 23:00 aikataulun mukaisesti.

G2 on aloittanut kesäkauden pelkillä voitoilla, kuten odottaa saattoi MSI:n suoritusten ja kevään perusteella. Joukkueen pelaajat ovat itse ilmoittaneet tavoitteekseen vetää puhtaan splitin ilman yhtäkään tappiotta koko runkosarjassa, ja siihen on kaikki mahdollisuudet. Caps on noussut raketin lailla Fnaticin kautta yhdeksi parhaista mid-lanereista maailmassa. Joukkue on tällä hetkellä niin paljon kokonaisuutena edellä kaikkia muita sarjan joukkueita, että se voi jopa ottaa alkupeliin heikompia drafteja, jotka kuitenkin kääntyvät lopussa G2:n eduksi.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla – voitot tilille 15 minuutissa!

Vastustaja SK Gaming otti avausvoiton kauden toisessa pelissä Schalkesta, joka lahjoitti voiton kilpailevalle saksalaiselle organisaatiolle vahvan alun jälkeen. G2:n ei tule toistamaan vastaavaa lahjoitusta, vaan hyödyntää kaikki SK:n virheet armotta. Varsinkin Selfmadella tulee olemaan vaikea ilta Jankosin kanssa, joka dominoi todella vakuuttavalla prosentilla objekteja ensimmäiset 15 minuuttia peleissä.

Ensimmäinen pelikohteemme on G2:n tapot tasoituksella, jolle Coolbet tarjoaa todella pelattavaa linjaa. Tämän lisäksi luotamme jälleen, että G2 ottaa pelin haltuun heti alussa ja voittaa pelin alle 30 minuutissa ilman suurempia ongelmia.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!