Misfits - G2

la 10.08. Klo 21:00

G2 pelaa omassa sarjassaan

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Lauantai-iltana pelataan LECin viikonlopun toinen kierros, kun sarjaa dominoiva G2 kohtaa tuuliajolla olevan Misfitsin. Ottelu alkaa 21:00 ja se on totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä).

G2 tuhosi Roguen täysin perjantai-iltana ja joukkue pelasi juuri niin näyttävästi kuin voitiin odottaa. Tällä hetkellä näyttää, että joukkue yrittää speedrunnata läpi yhden splitin. Joukkueessa ei ole heikkoja lenkkejä, ja jokainen pelaaja on yksilötasolla parempi kuin seuraavaksi parhaat koko sarjassa omassa roolissaan. Kun tähän lisätään joukkueen todella hyvä metatuntemus ja muumamaa poikkeusta lukuunottamatta vahvat draftit, ei pysäyttäjää ole näköpiirissä.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Misfits on täysin päinvastaisessa tilanteessa kuin G2, joukkue on marssinut tappiosta tappioon ja edes kokoonpanomuutokset eivät ole saaneet muutosta peliin. Joukkue on hävinnyt kaikki tärkeät ottelunsa ja yllätysvoitto Fnaticista ei kompensoi penkin alle mennyttä kokonaisuutta. Varsin nimekkäillä yksilöillä varustetun joukkueen pitäisi haastaa Splyceä ja Origenia kolmonnesta sijasta sarjataulukossa.

Pääkohteena otteluun otetaan G2:n tappoja tasoituksella, koska tarjottu linja on liian alhainen verrattuna joukkueen vireeseen. Sivukohteena lapulle poimitaan ottelun keston overia, koska tarjotun linjan alittaminen tarkoittaisi, että Misfits ei saa pysäytettyä yhtäkään puskua koko pelin aikana.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!