NHL ke 29.12. klo 05:30

Los Angeles Kings - Vegas Golden Knights

NHL:ää pelataan pitkästä aikaa! Jatkaako ritarilauma voittojen maiskuttelua myös pakotetun tauon jälkeen?

Pitkästä aikaa saadaan taas NHL:stä nauttia betseissä, kun sarja palaa pakotetulta joulutauolta muutaman ottelun voimin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Los Angelesissa Kings saa vieraakseen naapurinsa Vegas Golden Knightsin, jonka hämmästyttävä voittokulku katkesi edellisessä väännössä. Isäntä haki viimeisimmässä ottelussaan kovan voiton, mutta näinköhän siitä on vastusta maalintekokisoja puoleensa vetävälle ritarilaumalle?

Vegas Golden Knights on ollut sensaatiomaisessa vireessä loppuvuodesta ja vieraissakin seitsemässä edellisessä ottelussa tilille on karttunut kuusi voittoa. Vaikka Tampa Bay Lightning katkaisi 22.12. pelatussa edellisessä kamppailussa kultaisten ritarien viiden voiton suoran, on sen vire vakuuttava. Kymmenessä edellisessä taistelussaan Golden Knights on hävinnyt vain kahdesti, mikä on nostanut sen jo jaetulle kärkipaikalle läntisessä konferenssissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kautensa vahvasti aloittaneen Los Angeles Kingsin meno on odotetusti tasaantunut, mutta moni ei silti ajatellut joukkueen keräävän pisteitä yli yksi per peli -tahdissa. Sellainen on kuitenkin tällä hetkellä viritteillä, mutta poissaolot sotkevat menoa tulevassa mittelössä. Edellisottelussaan joukkue voitti vakuuttavasti Washington Capitalsin 2–3-lukemin. Poissaolot vaikeuttavat isäntien urakkaa, kun loukkaantumisten takia sivussa olevien Sean Walkerin, Alexander Edlerin sekä Andreas Athanasioun lisäksi puolustaja Drew Doughty, sentteri Phillip Danault sekä maalivahti Cal Petersen ovat sairastuneina sivussa.

Vegasin leirissä pitkäaikaisloukkaantuneiden Jack Eichelin ja Nolan Patrickin lisäksi sivussa ovat ainakin Alex Pietrangelo, Jevgeni Danonov sekä Robin Lehner. Nicolas Hague puolestaan palaa kokoonpanoon. Koronatilanne sotkee myös ritarileirissä, mutta sillä on syvyyttä ja ratkaisuvoimaa joukkueessaan enemmän isäntiin peilattuna. Valmennuksen osalta vierailla on pieniä muutoksia, kun pääkäskijä Peter DeBoer on sivussa sairastumisen vuoksi. Yllä olevalla videolla joukkueen toinen luotsi Steve Spott päivittää tilannetta.

Coolbet tarjoaa mukavan kertoimen vierasvoitolle (1X2). Iske kiinni markkinoiden parhaaseen kertoimeen ja uniikkiin talletusbonukseen luomalla pelitili! Vegas vetää puoleensa perinteisesti NHL:n kovimmat maalintekokilpailut – ainakin sen otteluissa syntyneiden maalien perusteella. Sellaiseen joutuminen tietäisi suuria vaikeuksia heikommalla arsenaalilla varustetulle isännälle.

10 euroa pelirahaa