ma 18.03. klo 18:30

Lukko - TPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nouseeko kotietu ratkaisevaan rooliin, vai pystyykö TPS jatkamaan vahvaa suorittamista myös vieraissa?

Maanantaina huipentuu Lukon ja TPS:n välinen ottelusarja, kun tasainen parivaljakko lähtee kolmanteen ja ratkaisevaan taistoon. Molemmat joukkueet on ottanut voitot kotiotteluistaan, joten siinä mielessä Lukko lähtee hyvistä asetelmista liikenteeseen. Altavastaajana sarjaan lähtenyt TPS on kuitenkin kaventanut tasoeroa entisestää eikä olisi kovin suuri yllätys mikäli se pystyisi ryöstämään jatkopaikan Lukon nenän edestä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

TPS tarjosi jo ensimmäisessä ottelussa hyvän vastuksen ja selkä seinää vasten se pelasi erittäin vahvan matsin kotiluolassa. TPS pääsi aikaisessa vaiheessa johtoasemaan Markus Nurmen osumalla, jonka Lukon Sebastian Repo kuitenkin kuittasi vielä ensimmäisessä erässä. Maaleilla ei lopulta odotetusti mässäilty, mutta TPS:n osuma roikkui pitkään ilmassa ja lopulta ajassa 49.41 avausottelusta ulos lentänyt Aidan Dudas iski voittomaalin TPS:lle.

Liiga

@smliiga
🚨 Mikä kuti! 💥 Aidan Dudas sivaltaa @HCTPS:n takaisin johtoon. 🎯

đź“ş @MTVUrheilu | #Liiga #HCTPS

Vaikka kotietu Lukon tilannetta parantaa, on myös paineet enemmän isäntien puolella, sillä kahden ottelun perusteella sillä on kaksikosta enemmän parannettavaa. Ensimmäinen matsi mentiin aivan rinta rinnan, mutta toisessa osassa TPS puolusti keskustaa paremmin eikä Lukolle avautunut huippupaikkoja. Toisessa päädyssä sen sijaan Christopher Gibson piti Lukkoa pystyssä sen minkä pystyi ja viimeisen kympin aikana TPS kuihdutti Lukon hyökkäyspelin olemattomiin.

Tällä kerralla otetaan maalimäärien sijaan kantaa voittajasta ja lapulle ruksitaan TPS:n jatkopaikkaa lopullisen voiton muodossa. Marginaalit tämän kaksikon välillä on osoittautunut odotetun pieniksi, mutta TPS on tehnyt hyvää jälkeä varsinkin omalla alueella eikä se myöskään ole tehnyt sitä täysin hyökkäyspelin kustannuksella. Myös vähämaaliset vedot voi laittaa jälleen harkintaan.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ TPS:lle(ML), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – TPS” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 58,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.