Valioliiga ke 09.02. klo 21:45

Manchester City - Brentford

Manchester City hyökkää kesyjen ampparien kimppuun lähes parhaalla miehistöllään!

Manchester City pääsee lähes parhaalla kokoonpanollaan kehnossa vireessä olevan Brentfordin kimppuun, jolle hyvät neuvot ovat kalliita tällä hetkellä. Vierailija uhkaa väistämättä valua mukaan putoamistaisteluun, josta se onnistui syyskaudella hyvien otteidensa ansiosta pysymään turvallisen etäisyyden päässä. Tällä hetkellä häntäpään ryhmät suorastaan ahmivat pisteitä suhteessa aiempaan tahtiin, eikä se todellakaan näytä hyvälle lontoolaisten kannalta.

Pep Guardiolan ainoa pelaajistoon liittyvä huolenaihe on brasilialaishyökkääjän Gabriel Jesusin kunto. Mies oli maaottelutauolla edustamassa maataan Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa, missä loukkaantui. Tämän lisäksi ainoastaan syvyyspelaaja Cole Palmer puuttuu joukkueen vahvuudesta. Vierailla Bryan Mbeumo sekä Yoane Wissa ovat takaisin koronan jälkeen, mutta Mathias Jörgensen, Tarique Fosu, Julian Jeanvier sekä todennäköisesti myös tuore hankinta Christian Eriksen puuttuvat kokoonpanosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Brentford palasi tauolta juuri niin surkeasti kuin se sinne lähtikin. Viikonloppuna FA Cupin neljännellä kierroksella lopputulemana oli 4–1-tappio kehnohkoa Evertonia vastaan. Ottelu oli järjestyksessään jo viides perättäinen tappio ampiaislaumalle ja Etihadilla lisää on valitettavasti tulossa. Tappioputkensa aikana Thomas Frankin miehistö on onnistunut maalinteossa ainoastaan neljästi, eikä maalintekotilanteisiin pääseminen tai viimeistely todellakaan helpotu Manchesterissa.

City on naurettava ennakkosuosikki, eikä sen kautta pelaamalla saada juurikaan iloa elämään. Siksi tartutaankin runsasmaalisuuteen – vähintään neljä osumaa (yli 3,5 maalia) takaavat yli tuplapalautuksen Betivellä. Iske betsi sisään tästä ja poimi 100% talletusbonus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä! City murskannee Brentfordin, mutta isäntien hyökätessä vimmatusti saattaa vieraillekin aueta joku paikka, joten sitä ei täysin voi sulkea pois tulostaululta.

10 euroa pelirahaa