MM-karsinnat 2022 to 03.02. klo 05:00

Meksiko - Panama

Meksikolta putoaa avainpelaajia! Yllättääkö vain pisteen päässä vaaniva piskuinen Panama?

Todella ailahtelevasti MM-karsinnoissa esiintynyt Meksiko ei saanut Costa Rican puolustusta murrettua edellisessä ottelussaan ja jäi pahaksi pettymyksekseen 0–0-tasapeliin. Tulevan vastustajan Panaman voitettua Jamaikaa vastaan, on ero kolmannella sijalla suorassa kisapaikassa kiinni majailevan isännän ja nelosena olevan vierailijan välillä ainoastaan yksi piste.

Keskiviikon vastaisena yönä pelataan todella tärkeistä pisteistä, kun Panama vierailee Meksikossa. Isännille tuli 0–0-tasapelissä Costa Ricaa vastaan pistemenetyksen vuoksi muutakin jobinpostia. Pelikiellon ansiosta varmuudella sivussa ovat Luis Rodriguez sekä Hector Moreno, joiden lisäksi loukkaantuneen Edon Alvarezin pelaaminen on vaakalaudalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Meksiko lähti tälle maaottelutauolle jo valmiiksi jokseenkin kevyemmällä rungolla, kun esimerkiksi Wolverhamptonin huippumaalintekijä Raul Jimenez ei ole mukana. Esimerkiksi Costa Rica -ottelussa Valioliiga-pyssyä saattoi joillakin isäntien voittoa betsanneella tulla kova ikävä. Tilanne ei näytä meksikolaisittain kovinkaan valoisalta joukkueen voitettua ainoastaan yhden edellisistä neljästä karsintaottelustaan.

Panama voitti viimeisimmässä ottelussaan Jamaikan 3–2-numeroin ja sen viimeaikaiset otteet ovat vakuuttavampia isäntiin verrattuna. Neljän ottelun otannalla ryhmä on hävinnyt vain kerran ja voittanut kolmesti. Joukkueet kohtasivat Qatarin karsintojen merkeissä edellisen kerran syyskuussaa, jolloin Meksiko sai vain vaivoin vieraspisteen mukaansa 1–1-tasapelillä ja Jesus Coronan ottelun loppupuolella tulleella maalilla.

Rolando Blackburn on jälleen iski edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa maalin ja vielä Jamaikaa vastaan mies ei avauksen paikastaan huolimatta onnistunut maalinteossa – 32-vuotias tarjoili kuitenkin makoisan esityön Ariano Azmaharin tekemään voittomaaliin. Näinköhän Panaman konkarihyökkääjä jälleen kiusaa Meksikoa?

Pelivalinnaksi otetaan tasapeli tai vierasvoitto (tuplamahdollisuus). Meksiko ei vakuuta ja jopa kolmen uuden avainpelaajan puuttuminen verottaisi pahasti tekemistä. Iske kohde lapulle William Hillillä ja nappaa helpot pois! Luo tili tästä ja pääset nauttimaan kilpailukykyisistä kertoimista, nopeista kotiutuksista sekä hulppeasta ensitarjouksesta!

10 euroa pelirahaa