ti 23.02. klo 22:00

Atlético Madrid - Chelsea

Onko Diego Simeonen Atlético Madridin kokonaisvaltaisuus liikaa Thomas Tuchelin Chelsealle?

Atlético Madrid ja Chelsea käynnistävät pudotuspelivaiheensa Mestarien liigassa puolueettomalla nurmella Bukarestissa. Lontoolaisilla on tekeminen kasvanut huomattavasti paremmaksi uuden valmentajan Thomas Tuchelin hypättyä ruoriin, mutta Atlético johtaa vakuuttavasti La Ligaa, on pelannut koko kauden kokonaisvaltaisesti erinomaista jalkapalloa ja saavuttanut erinomaisen vähimmäissuoritustason.

Uhmapelaajat kurkisti tähän tuliseen ottelupariin jo aiemmin laajemman ennakon muodossa, ja kuten jo siinä todettiin, vastakkain on kaksi todella erilaista ryhmää. Avausottelussa espanjalaisilla ovat sivussa Thomas Lemar, Hector Herrera sekä Moussa Dembele, mutta nämä puutteet eivät vielä isäntien kelkkaa kumoa. Chelsealla sivussa on varmuudella konkaritoppari Thiago Silva, joka oli Tuchelin luottomies jo tämän PSG-aikoina.

UHMAETU: 5€ ILMAINEN HIIHTOVETO

Suksi Coolbetille ja sivakoi 5 euron ilmainen hiihdon live-veto kouraasi.

HIIHDÄ PELAAMAAN

Atlético Madrid pelasi poikkeuksellisesti kaksi La Ligan ottelua peräkkäin Levantea vastaan ja valencialaisryhmä napsi sarjakärjeltä peräti neljä pistettä tasapelillä ja voitolla. Kenties Diego Simeonen joukoilla oli jo katse tiukasti Mestarien liigassa ja siitä johtuen nähtiin epätyypillistä ailahtelua. Chelsea on varteenotettava joukkue joka on mukavassa vireessä, mutta Atléticon joukkue on yhtenäisempi ryhmä, jossa vaihtuvuuskin on viime vuosina ollut maltillista.

Tuchel voi saada Chelseassa hyviä asioita aikaiseksi pitkässäkin juoksussa, mutta toistaiseksi otanta on lyhyt. Simeonen miehistö puolestaan on tahkonnut jo vuosia äärimmäisen korkealla tasolla ja kenties sille on palkintoja luvassa vihdoin tällä sesongilla. Avauskohtaamisessa luotetaan kokonaisvaltaiseen La Liga -sarjakärkeen ja nostetaan pelivalinnaksi Atléticon voitto tasapeli ei vetoa -markkinassa.

LIITY UHMAPELAAJIEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>