ti 17.09. klo 22:00

Dortmund - Barcelona

Mestarien liiga alkaa – repaleinen Barcelona haastaa Dortmundin!

Mestarien liigan kausi on valmiina alkamaan! Heti avauskierroksella on tarjolla tukku todella mielenkiintoisia kamppailuja, joista vähiten mielenkiintoinen ei ole tiistaina Saksassa pelattava Dortmundin ja Barcelonan välinen ottelu.

FC Barcelonan kausi kansallisella tasolla La Ligassa on alkanut kaksijakoisesti, kun joukkue on kärsinyt helpoista pistemenetyksistä. Viimeisimmässä kamppailussaan joukkue, jolla on ollut alkukaudella riesanaan myös lukuisten avainpelaajien loukkaantumisia nappasi kuitenkin tyylikkäästi 5–2-voiton Valenciaa vastaan.

Parhaimmat vedonlyöntibonukset täältä!

Uhmapelaajien kautta kaikki parhaimmat vedonlyöntibonukset

Kuten sanottu, Barcelonalla on ollut paljon poissaoloja ja Saksassa kokoonpanosta puuttuvat mahdollisesti supertähti Lionel Messi, laitahyökkääjä Ousmane Dembélé sekä vähälle vastuulle espanjalaisten alakerrassa jäänyt Samuel Umtiti. Viime aikoina pelikunnossa ei ole ollut myöskään Luis Suarez. Tähtihyökkääjä Messi on jo palannut harjoitusvahvuuteen ja mies matkustaa Saksaan, mutta pelaaminen on epätodennäköistä.

Vaikka esimerkiksi Messiä ei voi korvata, on suhteellisen tulisilla hiilillä katalonialaisten peräsimessä roikkuva Ernesto Valverde löytänyt tehoja. Yksi alkukauden onnistujista on vasta 16-vuotias Ansu Fati, joka iski esimerkiksi Valenciaa vastaan maalin ja teki esityön toiseen osumaan. Huippulupaus on nyt La Ligassa kahden ottelun maaliputkessa.

Erinomaisena kotijoukkueena keltaisine seinineen tunnetaan isäntäjoukkue Dortmund. Alkukausi Bundesliigassa on ollut joukkueelle hyvä, kun viidessä ottelussa on tullut ainoastaan yksi tappio. Edellisessä ottelussaan ryhmä kaatoi juurikin kotinurmellaan Bayern Leverkusenin 4–0-murskanumeroin. Lukemat olisivat voineet olla vieläkin rumemmat, mutta vieraiden suomalaiskassari Lukas Hradecky koppasi palloja useammasta ykkössektorin maalintekotilanteesta.

Molemmilla joukkueilla tavoitteet ovat Mestarien liigassa korkealla, mutta Barcelonan poissaolot herättävät suuria kysymysmerkkejä kovien europelien alla. Isänniltä sivussa avauskokoonpanosta on ainoastaan Nico Shulz. Kotietu on lisäksi todella suuri valttikortti, joka kääntää asetelmia entisestään kertoimissa altavastaajaksi asetetulle Dortmundille.

Kotijoukkueen kärjessä hyökkää entinen Barcelona-vaihtopelaaja Paco Alcàcer, joka on peräti kuuden ottelun mittaisessa maaliputkessa. Bundesliigan maalipörssissä neljän ottelun jälkeen toisena viidellä osumallaan oleva 26-vuotias Barça-hylkiö puhkuu takuulla näyttöhaluja entistä seuraansa vastaan.

Nostetaan ensimmäiseksi pelivalinnaksi kotivoitto tasapeli ei vetoa -kohteen muodossa. Toiseksi valinnaksi nostetaan Dortmund-tykki Alcàcerin täysosuma. Panostussuositukset pidetään molemmissa kohteissa maltillisina.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>