ke 17.04. klo 22:00

Manchester City - Tottenham

Spurs helisee Etihadilla

Manchester City ja Tottenham laittavat Mestarien liigan puolivälierien otteluparin pakettiin Etihad Stadiumilla. Tottenham lähtee yllättäen otteluun kuskin paikalta napattuaan 1-0-voiton uudella kotistadionillaan ensimmäisessä osaottelussa, mutta todennäköisyydet joukkueen jatkoonpääsylle ovat silti varsin pienet.

Tottenham joutuu matkustamaan Etihadille ilman kirkkainta tähteään Harry Kanea, joka loukkasi nilkkansa ensimmäisessä osaottelussa. Son Heung-Min on tottakai laadukas hyökkääjä, mutta maailman ehdottomaan eliittiin kuuluvan Kanen puuttuminen tulee eittämättä olemaan aivan liian suuri pulma lontoolaisille.

Lunasta riskitön 50€ veto:

Tuoreiden loukkaantumisten myötä Spursin hyökkäyskalusto on varsin kapea. Dele Alli saattaa hyvinkin aloittaa ottelun penkiltä murtuneen kätensä vuoksi, joten hyökkäysvastuu lepää vahvasti Sonin ja Lucas Mouran harteilla. Hyökkääjistä on ulkona myös Fernando Llorente, loukkaantuneita löytyy muiltakin pelipaikoilta kiitettävästi.

Spursin lähtökohdat ovat ensimmäisen osaottelun voitosta huolimatta varsin huonot, sillä lontoolaisten suoritukset vieraskentillä ovat olleet sangen heikkoja läpi kauden. Manchester City toisaalta on ollut tällä kaudella yksi koko Euroopan parhaista kotijoukkueista, joten lähtökohdat suosivat isäntiä isolla kädellä.

Manchester Cityn leirissä ei varmasti osattu odottaa tappiota ensimmäisestä osaottelusta. Pep Guardiolan valitsemaa avauskokoonpanoa kritisoitiin rankasti heti sen tultua kansan tietoisuuteen. Bernardo Silva, Kevin De Bruyne sekä Leroy Sane aloittivat kaikki ottelun penkiltä, mikä oli varsin mielenkiintoinen veto espanjalaiskoutsilta. Etihadilla nähdään nämä herrat suurella todennäköisyydellä Cityn avauskokoonpanossa, sillä Guardiolalla on tapana oppia nopeasti virheistään.

Neljää mestaruutta saman kauden aikana hamuileva City on Spursia huomattavasti laadukkaampi, joten yhden maalin etumatkan kurominen ei eroa manchesterilaisten rutiinista mitenkään. Isännät saavat myös Etihadilta niin valtaisan kotiedun, että taululla voidaan odottaa olevan ottelun päätyttyä varsin rumatkin lukemat.

Lapulle lyödään Manchester Cityn vähintään kahden maalin voitto, joka on ehdoton pelivalinta tähän jännittävään Mestarien liiga-kamppailuun.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>