ke 18.09. klo 22:00

PSG - Real Madrid

Jatkuva alisuorittaminen piinaa Real Madridia – kurittaako PSG espanjalaismahtia?

Kautensa kyseenalaisesti aloittanut Real Madrid kohtaa PSG:n Mestarien liigan ensimmäisellä ottelukierroksella keskiviikkona. Molemmilla joukkueilla on pienoisia kokoonpanohuolia euroavauksen alla.

PSG eteni viime kaudella Mestarien liigassa pudotuspelien avauskierrokselle, mutta putosi Manchester Unitedia vastaan. Ranskalaisjoukkueella on viime kevät takuulla muistissa – ja siitä luulisi jääneen jotakin hampaankoloon.

Parhaimmat vedonlyöntibonukset täältä!

Uhmapelaajien kautta kaikki parhaimmat vedonlyöntibonukset

Ranskan pääsarjassa on pelattu viisi kierrosta ja PSG on odotetusti ottanut paikkansa Ligue 1 -piikkipaikalla. Pariisilaiset ovat päästäneet alkukaudelle ainoastaan kaksi maalia ja kotikentällä omiin ei ole uponnut ensimmäistäkään osumaa.

Viime aikoina isäntä on kuitenkin kärsinyt poissaoloista, kun sivussa ovat olleet saksalaistähdet Thilo Kehrer ja Julian Draxler sekä hyökkääjät Edinson Cavani ja Kylian Mbappé. Isäntien poissaolotilanne selkiytynee lähempänä ottelua, mutta ainakaan Mbappé ei ole pelikunnossa.

Mestarien liigan ensimmäisellä kierroksella Pariisiin saapuvalla Real Madridilla on niin ikään ollut loukkaantumishuolia. Vierailta puuttuvat tiettävästi keskiviikkona ainakin Federico Valverde, Marco Asensio, Isco sekä Luka Modric.

Realin kausi La Ligassa ei ole alkanut todellakaan hyvin. Vaikka tappioita ei vielä olekaan tullut, ovat tasapelit Valladolidia ja Villarrealia vastaan tuloksia, jollaisia ei suurseuralta pitäisi tulla. Viimeisimmässä ottelussaan sunnuntaina Real Madrid johti avausjakson jälkeen Levantea 3–0-lukemin, mutta oli vielä sulaa toisella puoliajalla vieraiden tultua maalin päähän.

Mestarien liiga ja kansainväliset ottelut ovat kuitenkin aina huomattavasti kansallisista kanssakäymisistä eroavia asioita. Asennoituminen on takuulla madridilaisilla tapissa euroavaukseen La Ligassa nähdyistä hankaluuksista huolimatta.

PSG:n ja Real Madridin ottelun alla on kuitenkin huomioitava, että PSG:llä on hyviä kokemuksia kotikentällään tällä kaudella, ja vastaavasti Madridin ylpeydellä saattaa olla hienoisia itseluottamuksellisia haasteita. Vaikka asennoituminen olisi niin hyvällä tasolla kuin olla saatta ja kaikki miehet pelikunnossa, ei jatkuva alisuorittaminen voi olla vaikuttamatta henkisellä puolella – ei edes huippuammattilaisjoukkueeseen.

Nostetaan ensimmäiseksi pelivaihtoehdoksi kotivoitto. Toisena vaihtoehtona huomattavasti korkeammalla riskillä ja pienemmällä panostuksella varteenotettava kohde on kotivoitto tasoituksella (PSG -1,5). Kertoimet ovat kohdillaan! Realin verkkoon on tehty harjoituskaudesta lähtien aivan liikaa maaleja sen näkökulmasta.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>