ti 09.01. klo 03:00

Minnesota Wild - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lasaretissa iso liuta alakerran laatupelaajia – saadaanko Minnesotan ja Dallasin välille maalijuhlat?

NHL:n Läntinen konferenssi tarjoaa tulevana yönä erittäin herkullisen taiston, kun Dallas Stars matkaa Minnesota Wildin vieraaksi. Vastakkain on kaksi vahvaa joukkuetta, mutta loukkaantumishuolet on sekoittanut molempien pakkaa. Dallas on vielä sen verran laadukkaampi poppoo, että suosikin asema kääntyy vieraiden suuntaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 100€ edestä ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Minnesotan kausi on ollut vuoristorataa. Valmentajan vaihdoksen jälkeen otteet ja tulokset parani, mutta viime aikoina on jälleen tullut useampi tappio ja viimeisimmästä matsista Columbusta vastaan voitto irtosi vaivoin varsinaisen peliajan jälkeen. Nuoriso-osasto on noussut tällä kaudella suureen rooliin – Matthew Boldy sekä Marco Rossi taituroi hyökkäyspäässä ja tulokaspakki Brock Faber kellottaa järisyttäviä minuutteja takalinjoilla.

Minnesota Wild

@mnwild
THE ROOKIE WINS IT

#mnwild

Dallas on pelannut vahvaa kautta ja esimerkiksi maaliodottamien valossa se on ollut selvästi plusmerkkinen joukkue. Viimeiset kolme matsia on kuitenkin päättynyt maalin tappioihin eikä vaikeat ajat ole välttämättä vielä ohi. Viime ottelusta sivussa oli tähtipuolustaja Miro Heiskanen sekä ykkösvahti Jake Oettinger. Minnesotalla lista on vielä karumpi, sillä puolustajien Jonas Brodinin ja Jared Spurgenonin lisäksi sivussa ovat olleet maalivahti Filip Gustavsson sekä hyökkääjä Kirill Kaprizov.

Uhmapelaajille vetovalinnaksi maistuu yli 6,5 maalia(ML). Molemmat joukkueet pystyy puolustamaan viisikkona laadukkaasti ja näin ollen mitään pelkkää hurlumhei-kiekkoa ei kannata odottaa, mutta näillä näkymin sivussa on ison profiilin puolustajia sekä eniten pelanneet maalivahdit molemmista leireistä. Varsinkin Minnesota saa olla varuillaan sarjan neljänneksi eniten maaleja ottelua kohden tehnyttä hyökkäysarsenaalia vastaan ja vasta sijalta 28. löytyvä alivoima on myös ollut isäntien kompastuskivi.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Minnesota Wild-Dallas Stars yli 6,5 maalia(sis jatkoaika ja rankkarit)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.