Nations League ma 26.09. klo 21:45

Montenegro - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vastustajan ykköstähti sivuun Suomea vastaan! Nappaako Huuhkajat elintärkeän voiton?

Artikkelin lopussa kerrotaan, kuinka saat Suomen avulla tuplattua vetovoittosi maanantaina Montenegro-ottelussa.

Montenegro isännöi Suomea Kansojen liigassa lohkovaiheen viimeisellä kierroksella maanantaina. Huuhkajilla on pakkovoitto, jos se mielii varmistaa paikkansa B-sarjassa myös ensi kaudelle. Kesäkuussa pelattu ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen meni suomalaisittain mukavasti ja sinivalkopaidat juhlivat Helsingin olympiastadionilla 2–0-voittoa.

TEKEEKÖ RANSKA MAALIN PUOLAA VASTAAN?

Kerroin oli 1.07 ja nyt saat siitä 2.00! Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille.

Maksimipanos 10€.

OTA ILMAINEN RAHA TASKUUN

Molemmat joukkueet palasivat kentille Kansojen liigan merkeissä viime perjantaina, kun Montenegro hävisi Bosnia-Hertsegovinalle maalein 1–0 ja Suomi pelasi Romanian kanssa 1–1-tasurin. Huuhkajien kannalta tilanne on nyt se, että Romania on ainoastaan pisteen päässä viimeisellä sijalla – voitto olisi siis otettava, jos joukkue mielii pitää ratkaisun seuraavan Kansojen liiga -sesongin pelipaikasta omissa käsissään.

Perjantainen Romania-ottelu jätti suomalaisittain jonkin verran toivomisen varaa, mutta myös ilahduttavia onnistumisia nähtiin. Matsi olisi hyvin voinut ottelun loppupuolella kääntyä Helsingin isäntien voitoksi, kun tontteja tuli vielä loppuhetkillä muutama. Viimeisissä ratkaisuissa oli pientä haparointia, minkä myötä paikat eivät valotaululle konkretisoituneet.

Yksilötasolla Richard Jensen veteli todella valovoimaisesti ja olisi pieni ihme, jos puolustaja ei avauksessa saisi jatkaa. Vasen kaista on tulevaisuutta ajatellen Huuhkajilla loistavissa kantimissa, kun Jensenin tavoin pallollisesti vahva Jere Uronen on niin ikään vasemalla. Montenegroa vastaan nimenomaan Jensenin sekä Urosen puoli on oiva iskun paikka, sillä vastustajan suurimpiin tähtiin lukeutuva Lazion laitapelaaja Adam Marusic on pelikiellossa.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Huomiseen Montenegro-otteluun valmistava harjoitus on juuri alkanut Podgoricassa! 🇲🇪🇫🇮

#Huuhkajat #MeOlemmeSuomi #UNLfi #MNEFIN

Erinomaisen ottelun Romaniaa vastaan pelasi Jensenin ohella myös Rasmus Schüller, joka otettiin ottelun loppupuolella vaihtoon jalkavamman vuoksi. Djurgården-keskikenttä ei ole edes matkustanut joukkueen mukana Podgoricaan. Lilleströmin Kaan Kairinen saattaa saada mahdollisuutensa avauskokoonpanossa, joten tason ei ainakaan pitäisi laskea ikävän loukkaantumisen myötä. Kairisella oli perjantaina matsin loppuhetkillä erinomainen maalintekopaikka, josta ei vielä maistunut, mutta kenties maanantaina.

Montenegron alakerta on ehdottomasti haavoitettavissa, kuten jo kesällä nähtiin. Huuhkajien voitolle tarjotaan yllättävän kova kerroin joka pitää ehdottomasti hyödyntää! Tsekkaa alta ohjeet, joiden avulla tuplaat voittosi ja otat Suomelle tarjotun ylikertoimen talteen. Edellisessä ottelussa montenegrolaisia vastaa nähtiin varsinainen Danger Zone, kun Joel Pohjanpalo viimeisteli kaksi osumaa noin seitsemässä minuutissa. Onko tällä kertaa Pukki-Partyn aika?

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “1×2 – Suomi” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 5,70 (2 x 2,85).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 570€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 285€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!