ti 04.05. klo 21:00

Luton - Rotherham

Motivaatioon ylireagoitu rankasti!

Championshipissä pelataan vielä yksi rästiottelu, ennen kuin runkosarja laitetaan lauantaina pakettiin. Lutonin kausi on sujunut duurivoittoisissa merkeissä ja joukkue voi sijoittua jopa top kymppiin, joka on lähtokohdat huomioiden hyvä suoritus. Rotherham on putoamisviivan alapuolella ja tämä ottelu on aivan pakko voittaa.

Nathan Jones on johtanut Lutonin parhaaseen kauteen miesmuistiin. Viimeiset viisi ottelua joukkue on suorittanut tappioitta, ja tähänkin otteluun päästään täysin paineettomassa tilassa. Rotherham puolestaan ei saanut rästiottelusta tarvitsemiaan pisteitä – viimeisestä kuudesta ottelusta saldona on vaivainen yksi tasapelipiste.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

 

Rotherham nousisi voitolla tasapisteisiin Derbyn kanssa. Maaliero joukkueella on Wayne Rooneyn suojatteja parempi. Rotherham on sympaattinen seura, mutta Championship on sille hieman liian kova ympäristö. Joukkue on viime vuodet tehnyt hissiliikettä Championshipin ja League Onen välillä – ja sarja on vaarassa jatkua.

Vetomarkkinat ovat ottaneet rankasti kantaa motivaation puolesta ja laineet lyövät kyllä tässä suhteessa yli. Hyvällä fiiliksellä pelaava Luton ei saa olla kotonaan altavastaaja. Lutonia siis kuitille hyvällä mielellä – suositus on nollatasoituksella, joten tasapelillä panos palautuu.