su 07.01. klo 18:00

Mullsjö - Jönköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kurittaako nuoret supertähdet jälleen isoveljeään? – Tulikuumassa derbyssa maistuva peli-idea!

Ruotsin Superliiga tarjoilee sunnuntaihin makoisaa derby-herkkua, kun Mullsjö isännöi sympaattisessa Nyhemshallissa “pikkuveli” Jönköpingiä. Kotijoukkue on pitänyt valtikkaa hallussaan jo useamman vuoden ajan, mutta tämän kauden ensimmäinen paikallinen kirjattiin kuitenkin punaisten nimiin. Vierailijoiden järkyttävän kovat kertoimet herättävät mielenkiintoa, eikä näitä lähdetä sivuuttamaan.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Mullsjö on vahvasti jälleen matkalla pudotuspeleihin, mutta viime vuosien “ykköshaastajana” siitä ei enää voida puhua. Johan Kihlblom on sarjan parhaita valmentajia ja jälleen saanut revittyä varsin rajallisesta materiaalistaan maximeita irti. Ykkösvitja Pelle Tareniuksen, Joel Ingessonin sekä Sebastian Palmqvistin johdolla kestää vertailun helposti sarjan eliitin kanssa mutta rehellisyyden nimissä taso tippuu tämän takana valtavasti. MAIS on vahva pallollinen joukkue mutta myös äärimmäisen hyvä mukautumaan peliin ja pärjännyt kiitettävästi myös maali-iloitteluissa. Jonathan Larsson on maalinsuulla ollut pitkään selvä ykköskassari ja mies on selvä valinta luukulle myös koti-derbyssa.

Lukas Samuelsson

@SamuelssonLukas
Melker Hemmingberg avgör derbyt mot @Mullsjoais på övertid och fullbordar sitt hattrick! 🚨🚨🚨


Jönköping on jälleen naulannut paikkansa sarjataulukon alempaan keskiöön. Playoffsit jäävät jälleen haaveeksi ja ainakin tässä vaiheessa sesonkia painetta on tarjolla vielä alapuoleltakin. Nuorilla Noah Johanssonilla ja Melke Hemmingbergillä on edessään kirkas tulevaisuus mutta aivan vielä taso ei riitä sarjan kärkeen. Hannes Nyström on takalinjoilla jo nyt sarjan kuumimpia nimiä ja kaikenkaikkiaan JIK omaa nuoresta keski-iästä huolimatta suuren potentiaalin.

Mullsjö on hurmoksellisessa kotikaukalossa suosikki ottelun voittamaan, muttei tasoero missään nimessä ole näin suuri. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo peräti kolmesti (kaksi kertaa cupissa), joista sisukas “pikkuveli” on napannut kaksi voittoa taskuunsa. Netbetin tarjoama peräti 2,5 maalin etumatka vieraille tällä kertoimella täyttää lähes rikoksen tunnusmerkit, eikä tätä Uhmapelaajat jätä käyttämättä!