NBA ke 07.11. klo 03:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NBA: Dallas Mavericks – Washington Wizards | Taikovatko Velhot lisäaikaa valmentajalleen Dallasissa?

Kaksi surkeasti kautensa aloittanutta joukkuetta kohtaa American Airlines Centerin parketilla, kun Wizards aloittaa kolmen ottelun mittaisen vieraskiertueen Dallasissa.
Wizards on aloittanut kautensa todella mollivoittoisesti ja valmentaja Scott Brooksin potkuja on ehditty toivoa jo useaan otteeseen fanien keskuudessa. Edellisen ottelun vapauttava voitto ja sentteri Dwight Howardin paluu ovat kuitenkin luoneet pientä toivonkipinää joukkueen sisälle.
Alkukaudesta iso syy tappioille oli juurikin kunnollisen sentterin puute, mutta Howard tuo tarvittavaa kovuutta levyn alle. Joukkueessa onkin ehdottomasti potentiaalia playoff-joukkueeksi vaisunkin alkukauden jälkeen ja on näistä kahdesta selvästi laadukkaampi joukkue.

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Illan isäntänä toimivasta Mavericksista kertoo paljon se, että joukkue on yhdeksän NBA-ottelua pelanneen tulokas Luka Doncicin varassa hyökkäyspäässä. Dennis Smith Jr. ei ole osoittanut pallonkäsittelijänä toivottua kehitystä ja pallonmenetyksiä tulee liikaa.
Valmentaja Rick Carlisle seisoo kuitenkin vankasti nuorukaisen takana ja antaa reilusti aikaa pallossa vaikka peliesitykset eivät ota parantuakseen. Smithin illasta vielä vaikeamman tulee tekemään Velhojen pelintekijä John Wall, joka on oman pelipaikkansa eliittiä.
Nämä ovat yksinkertaisesti niitä otteluita, jotka Washingtonin täytyy voittaa pysyäkseen todella tasaisen itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Joukkue pääsee otteluun todennäköisesti parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, ainoastaan Otto Porter on loukkaantumislistalla.
Mavericksilta puolestaan Doncic ja Devin Harris ovat kysymysmerkkejä. Etenkin, mikäli Doncic ei ole pelikelpoinen, nousevat Washingtonin mahdollisuudet entisestään.
Bookkerit ovat mielestämme ylireagoineet Washingtonin heikkoon alkukauteen. Tämän vuoksi lapulle otetaan vierasvoittoa kohteen ollessa melkein tasabookki. Toisena pelivalintana nappaamme lapulle Washingtonin ensimmäisen neljänneksen voittoa yhden pisteen tasoituksella.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ