EFL Cup ti 31.01. klo 22:00

Newcastle - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Newcastlen maaliverkkoihin kertyy pölyä ja hämähäkinseittiä! Saadaanko tiistaina hurjalle tilastolle jatkoa?

Englannin Liigacupissa on jaossa finaalipaikat tiistaina ja keskiviikkona. Newcastle onnistui voittamaan St. Mary’silla viime viikolla 0-1, joten toinen jalka on Harakoilla jo loppuottelussa. Eddie Howen ryhmähän ei pelannut viikonloppuna ollenkaan, kun FA Cupista koitti lähtö lauluun jo Sheffield Wednesdayn käsittelyssä, joten jalkojen pitäisi olla tuoreet.

Matt Targett, lähtökuopissa oleva Jonjo Shelvey, hiljattain Harakka-paitaan tullut Anthony Gordon sekä Emil Krafth ovat ainoat poissaolijat isäntien riveissä. Juan Larios, Alex McCarthy ja Tino Livramento puuttuvat vierailta. Moussa Djenepon pelikuntoa arvuutellaan näillä näkymin aina matsipäivään asti. Duje Caleta-Car katseli sen sijaan punaista avausosassa, mutta pelikieltonsa kroatialaistoppari kärsi jo viikonloppuna FA Cupissa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ


Avausosassa St. Mary’silla riitti maalipaikkoja molemmissa päissä ja Newcastlen voidaan väittää ansainneen voittonsa muun muassa maaliodottaman valossa, joka meni melko selvällä marginaalilla Howen joukkueelle. Nyt Newcastle on neljän nollapelin putkessa kaikissa kilpailuissa. Kymmenessä viimeisessä joukkueelle on tehty vain kaksi maalia!

Newcastlen ei siis tarvitse kovin aktiivisesti lähteä maalintekoon. Kaikki lähtee siitä, että omissa pidetään nolla ja mahdollisuuksia maalintekoon tulee, kun vieraiden riskitasot nousevat. Southampton ei ole kaikkein maalivaarallisin joukkue, joten Newcastlen nollaputkelle lähdetään povailemaan jatkoa ja betsit isketään Southamptonin alle 0,5 maalille kotivoitolla ryyditettynä!

Näin teet tällä vedolla 53€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Newcastlen voitolle ja nollapelille, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Newcastle voittaa nollapelillä” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.