pe 19.04. klo 02:00

Carolina Hurricanes - Washington Capitals

Marssiiko Hurricanes jälleen voittoon?

Itäisen konferenssin ensimmäisellä kierroksella pelataan jo neljättä kierrosta ja Washington Capitalsin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelusarja on tilanteessa 2–1 Capitalsille. Edellisessä ottelussa Carolina kuitenkin haki voiton, joten mielenkiintoisista asetelmista lähdetään neljänteen kamppailuun. Neljäs ottelu alkaa Raleigh´ssa Suomen aikaa klo 02:00.

Lunasta riskitön 50€ veto:

Kaksi edellistä ottelua Capitals voitti kotonaan ja pelasi vakuuttavaa jääkiekkoa. Carolinalla ei näyttänyt olevan mahdollisuuksia ja kolmas ottelu oli hyvin ratkaiseva ottelusarjan kannalta. Tämän Carolina kuitenkin voitti kotonaan maalein 5–0, joten valtasuhteet kääntyivät Hurricanesin eduksi. Joukkueen itseluottamukselle oli äärimmäisen tärkeää voittaa ottelu, muuten Capitals olisi mennyt menojaan.

Hurmiollisen kotiyleisön edessä pelannut hurrikaanilauma ansaitsi voittonsa ja maalivahti Petr Mrazekille torjuntoja kertyi lopulta vain 18. Capitals-vahti Braden Holtby venyi kiekon tielle 40 kertaa. Toisen erän laukaukset Carolina voitti peräti 18–1, joten se jos joku kertoo Hurricanesin latauksesta ensimmäiseen kotiotteluun pudotuspeleissä kymmeneen vuoteen.

Ainoa harmittava takaisku Hurricanesin kannalta nähtiin, kun nuori venäläishyökkääjä Andrei Svechnikov loukkaantui tappelussa Alexander Ovechkinia vastaan ja Canes-hyökkääjä kärsii ylävartalovammasta, eikä pelaa yön kamppailussa. Myös Micheal Ferland sai iskun kolmannessa erässä ja mies on poissa kokoonpanosta.

Ottelupari on ollut pelillisesti tasaista, mutta viime ottelussa Canes näytti huomattavasti vahvemmalta, eikä Capitalsilla ollut aseita nuoren ja nälkäisen hurrikaanilauman pysäyttämiseen. Jos Canes pystyy jatkamaan samanlaista innokasta peliä kuin edellisessä ottelussa, on kotijoukkue jälleen vahvoilla.

Luotetaan pelikohteissa Hurricanesiin. Nuori joukkue on saanut itseluottamuksen päälle ja Capitals näytti viime pelissä aseettomalta vieraskaukalossa. Flow-tilan saavuttanut hurrikaaniryhmä on varmasti huippuvireessä tulevassa ottelussa, joten luotetaan tässä kotijoukkueeseen.

Toisena pelikohteena pelataan otteluun yli 5,5 maalia ja Hurricanesin voitto varsinaisella peliajalla. Joukkueiden kolmesta ottelusta kahdessa ollaan nähty kuusi maalia tai enemmän ja molemmilta joukkueilta löytyy runsaasti maalintekotaitoa. Hurricanesin itseluottamus ja ottelun korkea maalimäärä tuovat mukavasti lisäkerrointa lapulle!

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>