NHL ma 08.10. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Chicago Blackhawks – Toronto Maple Leafs | Original six-joukkueiden kohtaaminen

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä United Centerissä kohtaavat original six-joukkueet Chicago Blackhawks ja Toronto Maple Leafs. Molemmille joukkueille kamppailu on jo kolmas viiden vuorokauden sisään. Kotijoukkue Blackhawks on aloittanut kautensa pirteästi ja on voittanut kauden molemmat kamppailunsa.
Blackhawks voitti viimeyönä St.Louis Bluesin 4-5 jatkoajalla ja kamppailussa loisti joukkueen kapteeni Jonathan Toews. Toews iski ottelussa hattutempun ja on täten tehnyt kahteen peliin tehot 4+1. Joukkueen kärkipelaajilta on odotettu tasonnostoa ja tähän kyseiset pelaajat ovat vastanneet positiivisissa merkeissä.
Kauden ensimmäinen kamppailu päättyi jatkoajalla Ottawa Senatorsia vastaan vierasvoittoon lukemin 3-4. Blackhawks on saanut hyvän startin kauteen, mutta jokainen peli on erilainen ja oma lukunsa. Blackhawksin ylivoima on ollut heikkoa, ylivoimaprosentti on 0. Tuolla osa-alueella joukkueen on saatava parannusta aikaiseksi, toki vielä on 80 peliä aikaa saada ylivoima kuntoon.
Kotijoukkueen alivoimakaan ei liiemmin säväytä, 66,7% alivoimatehokkuus ei ole hääviä. Tältäkin osa-alueelta löytyy paljon petrattavaa. Viisikkopeli taas vuorostaan on mallillaan, yhdeksän tehtyä maalia tasakentällisin on loistava suoritus etenkin kahteen peliin.
Omissa on soinut seitsemän kertaa, joukkueen kakkosvahti Cam Ward on pelannut kohtalaisia pelejä. Muutama helppo maali selän taakse ja muutama gamesaver. Puolustuksesta on noussut esiin Henri Jokiharju – mies iski 0+2 tauluun Bluesia vastaan. Duncan Keithin kanssa pelaaminen ykköspakkiparissa on ollut ihailtavaa, kemiat toimivat loistavasti juuri nyt.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Vierasjoukkue Maple Leafs vuorostaan otti kotonaan 3-5 kuokkaan Ottawa Senatorsilta. Omissa soi viisi kertaa tasakentällisin, mikä on liikaa, mikäli aikoo voittaa kamppailuita. Mitch Marner, Auston Matthews ja Morgan Rielly iskivät Leafsien maalit. Marner ja Matthews tekivät pelissä lopulta tehot 1+1.
Kauden ensimmäinen kamppailu päättyi Leafsien osalta 3-2 jatkoaikavoittoon, joukkue kaatoi tasaisen ottelun päätteeksi Montreal Canadiensin. Frederik Andersen on pelannut molemmissa kamppailuissa ja todennäköisesti huilaa Blackhawksia vastaan. Kuusi tehtyä maalia ja seitsemän päästettyä maalia on kotikentällä heikko suoritus. Omissa on soinut liikaa, vaikka joukkueen puolustus on hyvä.
Vaahterapaitojen ylivoima on toiminut loistavasti, 40% tehokkuudella viimeistely on sarjan kolmanneksi parasta. Tämä on vieraille iso etu tähän kamppailuun, Blackhawksien alivoima on sakannut ekoissa peleissä. Alivoima on myös toiminut hyvällä tasolla. 83,3% alivoima on hyvä, vaikkakin vastustajat ovat olleet sarjan heikoimpia.
Maple Leafs hommasi kesällä uuden tähtihyökkääjän. John Tavares tuli New York Islandersista ja solmi saman tien ison sopimuksen vaahterapaitojen kanssa. Toistaiseksi Tavares on saalistanut kahteen peliin yhden maalin. Maple Leafsin ykkösylivoima on järisyttävän kova. Mitch Marner, John Tavares, Auston Matthews, Morgan Rielly ja Nazem Kadri. Tämä ylivoima on eittämättä sarjan parhaita ja tulee kylvämään tuhoa kauden edetessä.
Blackhawks ja Leafs lähtevät todennäköisesti kamppailuun kakkosmaalivahdeilla – Anton Forsberg (Chi) ja Garret Sparks (Tor). Tiheä pelitahti pakottaa eittämättä tekemään tämän ratkaisun jossain vaiheessa. Ennakko-oletus kuitenkin on, että molemmat lähtevät kakkosveskareilla liikkeelle.
Blackhawkslla on poissa varmasti Connor Murphy, Corey Crawford ja Gustav Forsling. Vierailta on poissa vain William Nylander, jolla ei vielä ole sopimusta seuran kanssa. Ottelussa ratkaisevassa asemassa tulee olemaan etenkin pelaaminen tasakentällisin. Erikoistilanteet kääntyvät vieraiden eduksi, tasakentällisten peli vuorostaan kotijoukkueelle. Myöskin kotietu on isossa osassa, sillä Leafs pelaa ensimmäisen vierasottelunsa tällä kaudella.
Blackhawks pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä ja palaa onnistuneelta vierasreissulta. Tunnelma Windy-cityssä tulee olemaan loistava ja maalirikasta kamppailua on luvassa jälleen. Blackhawksin onnistumiset pelaajien osalta on laajemmat ja johtohahmot ovat saaneet loistavan startin kauteen. Näillä perusteilla vihjaamme Chicago Blackhawks moneylineä, otteluun yli 6 maalia ja Blackhawks yli 2,5 maalia. Kohteille saa loistavia kertoimia ja Blackhawksin yllätysmomentti on isossa osassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ