to 18.04. klo 03:00

Dallas Stars - Nashville Predators

Stars tasoittaa ottelusarjan!

Läntisen konferenssin ensimmäisellä kierroksella otellaan yöllä jo neljännen kerran. Nashville Predatorsin ja Dallas Starsin välinen ottelusarja on voitoin 2–1 Predatorsille. Yön ottelu pelataan Teksasissa Starsin kotikaukalossa ja ottelu alkaa Suomen aikaa klo 03:00.

Lunasta riskitön 50€ veto:

Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu päättyi Dallasin voittoon, mutta viimeiset kaksi on puolestaan Predators voittanut. Mittelöt ovat olleet hyvin samanlaisia ja maalivahdit ovat omilla otteillaan pitäneet kamppailut vähämaalisina. Seuraava ottelu on hyvin ratkaiseva ottelusarjan suhteen. Dallas voi joko tasoittaa sarjan tai päästää Predatorsin yhden voiton päähän jatkopaikasta.

Isoin kamppailu käydään nimenomaa maalipuiden välissä, sillä vastakkain ovat kaksi sarjan eliittimaalivahtia. Starsin Ben Bishop sekä Predatorsin Pekka Rinne ovat olleet tasaisia koko sarjan, mutta viime ottelussa Rinne voitti oman kaksinkamppailunsa. Suomalaisvahti oli Predatorsin ja koko ottelun paras pelaaja ja varmisti näin joukkueelleen toisen täplän sarjassa. Bishop ei pystynyt parhaimpaansa, mutta yhdysvaltalaisvahdilta tuskin nähdään kahta peräkkäistä heikohkoa iltaa.

Tähtipaidat pystyivät järjestämään laadukkaita maalintekopaikkoja, mutta eivät kyenneet käyttämään näitä tilanteita hyväkseen. Seuraavassa ottelussa kiekkoa on laitettava reppuun, sillä 3–1-tilanne Predatorsia vastaan on hyvin iso vuori kiivettävänä. Jos Bishop pystyy omaan hyvään suoritukseensa ja Stars on tehokkaampi maalintekopaikoissa, tasoittaa teksasilaisryhmä yöllä sarjan.

Pelikohteissa luotettaan kotijoukkueeseen. Ensimmäisenä pelikohteena pelataan Dallas Starsin voittoa. Toisessa pelikohteessa pelataan hieman isommalla riskillä ja pienemmällä panoksella Starsin voittoa varsinaisella peliajalla ja otteluun yli 4,5 maalia. Kertoimenlaskijat odottavat ottelusta vähämaalisia ja sellainen koko sarja on ollutkin. Maalivahdit ovat seisseet päällään, mutta joukkueet ovat myös olleet epäonnisia maalinteon suhteen. Viisi maalia tai enemmän kuulostaa jopa vähältä nykypäivän NHL:ssä ja tällä yhdistelmäkertoimella pelaaja saa maittavan kertoimen omalle lapulleen!

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>