Boston Bruins – St. Louis Blues

pe 07.06. Klo 03:00

St. Louis Blues kasasi itsensä ja tasoitti sarjan – kumpi vie viidennen väännön?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Boston Bruins isännöi viidennessä Stanley Cupin finaaliottelussa St. Louis Bluesia, joka voitti edellisen kamppailun ja pysyi sarjassa mukana sitkeästi. 2–2-numeroissa viedään sarjaa kohti perjantain vastaisena yönä pelattavaa viitoskamppailua.

St. Louis Blues taipui viimeistä edellisessä kotiottelussaan Boston Bruinsille peräti 2–7-numeroin, mutta seuraavassa kamppailussa nuottipaitainen ryhmä kokosi itsensä ja oli kaukalossa täysin uudestisyntynyt. Edellinen ottelu. päättyi Blues-voittoon lukemin 4–2.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Bostonissa pelattava viides kamppailu on erityisen merkityksellinen, koska tämän taistelun jälkeen ottelusarja on katkolla jommallekummalle joukkueelle. On mahdollista, että kovien panosten ottelussa pelaaminen on hieman tarkempaa kuin aiemmissa kamppailuissa, vaikka melko tiivistä se on molemmilla – rökäleottelua lukuun ottamatta – ollut.

Molemmissa päädyissä maalivahdit pelaavat erinomaisia finaaleja. Bostonin Tuukka Rask on erityisesti finaalisarjassa ollut itse varmuus, vaikka koko kevään pelaaminen on hänen osaltaan ollut hyvää. Toisessa päässä Jordan Binnington pysäyttää kiekkoja vuorenvarmalla otteella ja ilman tietoakaan kokemattomuudesta. Edes rökäleottelussa Binnington ei osumille juurikaan mitään voinut.

Uskotaan, että viides kamppailu jatkaa edellisissä otteluissa nähtyä linjaa fyysisyyden, tiiviin puolustuspelaamisen ja vastustajien virheiden kyttäämisen osalta. Koska panokset kohoavat, saattaa pelaamisesta tulla vieläkin tarkempaa. Ensimmäiseksi pelivalinnaksi nostetaan vähämaalinen tulos varsinaisella peliajalla (ottelussa alle 4.5 maalia). Toisena valintana pelataan tasapeliä maltillisella panostuksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!