ke 12.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

NHL: Minnesota Wild – Montreal Canadiens | Ryhdistyykö Wild?

Ensi yönä Minnesota Wild saa vieraita periteisestä lätkäkaupungista, kun vastaan asettuu Montreal Canadiens. Minnesota on viime aikoina pelannut todella heikosti. Parantaako Wild otteita Montrealia vastaan?
Kotijoukkue Wild on pelannut toistaiseksi ailahtelevan kauden. Kauden alku oli joukkueelta vahvaa tekemistä ja erityisesti lokakuun lopulta marraskuun lopulle kestänyt jakso oli siltä vahva. Sen jälkeen vauhti on kuitenkin hyytynyt totaalisesti.
Viimeisestä viidestä pelistä joukkueella on ainoastaan kaksi pistettä ja sillä ollaankin kuntopuntarin toiseksi viimeisiä Läntisessä Konferenssissa. Viime pelissä Minnesota kärsi 7-2 turpasaunan Edmonton Oilersin vieraana. Heikomman jakson takia Minnesota on pudonnut pois pudotuspelipaikalta. Tosin ero ei ole viimeiselle paikalle kovin suuri.
Minnesotassa on vuosien saatossa pelannut monia suomalaisia pelaajia. Tällä hetkellä joukkueessa pelaavat joukkueen kapteenina toimiva Mikko Koivu sekä joukkueen sisäistä pistepörssiä johtava Mikael Granlund. Koivun pelaaminen on kuitenkin vielä epävarmaa torstain pelissä tulleen alavartalovamman takia.
Suomalaispelaajien lisäksi tärkeitä kenttäpelaajia ovat muunmuassa keskimäärin yli 25 minuuttia pelaava Ryan Suter, Zach Parise, Eric Staal sekä Matthew Dumba. Sen sijaan sveitsiläiseltä Nino Niederreiteriltä valmennus varmasti odottaa parempaa tekemistä.
Ylivoimalla Minnesota on koko kauden otannalla pelannut kohtalaisesti, ylivoimaprosentin ollessa 23,9. Alivoimaprosenttikin näyttää lukemaa 84,1.
Maalilla Montrealia vastaan aloittaa Devan Dubnyk. Parhaimmillaan Dubnyk on sarjan parhaita maalevahteja, mutta tämän kauden tilastot ovat melko heikkoja. Torjuntaprosentti on ainoastaan 90,7 ja päästettyjä maaleja keskimäärin 2,81.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Vierailija Montrealin vire on sen sijaan ollut viime otteluissa koko liigan parhaimmistoa. Viimeisimmästä viidestä pelistä taskussa on neljä voittoa. Toki vastustajat eivät ole olleet pahimmasta päästä.
Montrealissakin suomalaisedustus on tällä kaudella vahvaa. Suomalaisista joukkuetta edustavat Joel Armia (loukkaantunut), Artturi Lehkonen, konkarivahti Antti Niemi sekä koko sarjan nuorin pelaaja Jesperi Kotkaniemi.
Nuoren Kotkaniemen otteet ovat tehneet seurassa vaikutuksen. Ennen kauden alkua pidettiin lähes varmana, että Kotkaniemi pelaa korkeintaan yhdeksän peliä ylhäällä, mutta nuori suomalainen on ottanut paikkansa. Toki puutteita ja heikkouksiakin vielä löytyy, mutta ne ovat tässä kohtaa vielä ymmärrettäviä.
Tärkeitä pelaajia joukkueelle ovat olleet tykkikautta pelaava Max Domi, Jonathan Drouin ja Jeff Petry. Maalilla enemmän on pelannut Price, joka ei kuitenkaan ole enää aiempien vuosien tasolla. Torjuntaprosentti näyttää lukemaa 90,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo on lähes kolmessa.
Erikoistilannepelaaminen ei ole ollut Montrealin osalta parhaalla mahdollisella tasolla. Ylivoimaprosentti on ainoastaan 14,6 ja alivoimaprosenttikin 79,1.
Ottelussa suuri suosikki kertoimien valossa on Minnesota. Montrealin pelaaminen on kuitenkin ollut viime otteluissa ja kauden alussa muutenkin sen verran vahvaa, että pitkälti yli kolmosen kerroin suorasta voitosta on ehdottomasti kokeilun arvoinen.
Toinen pelattava kohde on alle 5,5 maalia. Tämä sen takia, että kertoimissa uskotaan niin vahvasti runsas maaliseen kamppailuun. Kumpikaan joukkue ei ole kuitenkaan tehnyt mitenkään ihmeellisen paljon maaleja keskimäärin ottelua kohden ja Minnesota varmasti panostaa puolustuspelaamiseen viime ottelun nöyryytyksen jälkeen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ