NHL ke 15.01. klo 02:00

Tampa Bay Lightning - Los Angeles Kings

Isännät ovat kovassa iskussa

Tampa Bay Lightningh kohtaa Los Angeles Kingsin 15.1.2020 pelattavassa ottelussa. Joukkueet eivät ole kohdanneet toisiaan vielä tällä kaudella. Kingsillä on vielä kolme ottelua jäljellä heidän vieraskiertueellaan. Kumpi vie voiton Amalie Arenalta?

Tampa Bay Lightning oli alkukaudesta ongelmissa ja pelistä ei tullut mitään. Joukkue on onnistunut kääntämään suunnan ja viimeaikaiset otteet ovat olleet hyvin vakuuttavia. Isännät ovat oman divisioonansa toisia ja panos on varmasti asetettu kevään peleihin. Tampan kokoonpano näyttää tämän hetken tietojen mukaan olevan kunnossa, joten peliin päästään täydellä teholla. Kotijoukkue on kova tekemään maaleja ja maalipaikat osataan hyödyntää hyvin. Maaliverkot tulee olemaan kovilla.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Los Angeles Kings ei ole vakuuttanut tällä kaudella ja joukkue roikkuu sarjataulukon häntäpäässä. Kings ei ole onnistunut maalinteossa, mutta sen sijaan päästettyjä maaleja on onnistuttu keräämään runsaasti. Haaveet pudotuspelipaikoista on haudattu jo kauan sitten ja tällä kaudella ei voida enää muuta kuin yrittää selviytyä. Vieraiden lohduksi heillä ei ole merkittäviä vajeita kokoonpanossa.

Isännät pääsevät täydellä panoksella ja kotiyleisön tuella tulevaan kamppailuun. Vieraat on riisuttu aseista, eikä yllätyksiä ole näkyvissä. Tampa on erittäin kovassa iskussa ja he lähtevät hakemaan rutiinivoittoa itselleen. Pelivalintana toimii tasoitusveto Tampa Bay Lightning -1.5. Tämä tarkoittaa sitä, että kotijoukkueen tulee voittaa vähintään kahdella maalilla. (Esim. 2-0, 4-2…)

10 euroa pelirahaa