ti 11.12. klo 02:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Tampa Bay ­– New York Rangers | Stamkos jatkaa maalitehtailuaan ja Tampa Bay tekee toistamiseen vierailijastaan hakkelusta?

Tampa Bay Lightningin kotiluolassa yön NHL-kierroksella vierailee New York Rangersin. Isäntä johtaa itäistä konferenssia tukevasti ja yhdeksäntenä olevaan vierasjoukkueeseen on eroa 16 pistettä.
Lightning on hävinnyt ainoastaan yhden edellisistä kymmenestä kamppailustaan ja joukkueen pelaaminen on ilmiömäisellä tasolla kauden ajankohtaan peilattuna. Edellisottelussaan salamapaidat rei’ittivät Colorado Avalanchen puolustuksen totaalisesti ja kamppailu päättyi 7–1-lukemin.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Lightningin kannalta todella positiiviselta on näyttänyt sen kapteenin Steven Stamkosin parantuneet peliotteet. Alkukaudella oikealta ampuva hyökkääjä vaelteli jokseenkin varjojen vailla, mutta viime aikoina on alkanut sujua ja Stamkos iski neljä tehopistettä tauluun joukkueensa järjestämissä murskajaisissa (2+2).
Murskajaisia saattaa olla luvassa lisää, sillä New York Rangers on ennakkoon huomattavasti isäntiä heikommassa pelillisessä vireessä, minkä lisäksi vierailla on myös huomattavasti heikompi ja kapeampi joukkue.
Tilannetta eivät helpota poissaolot, joita on ainakin kolme. Venäläishyökkääjä Pavel Butšnevitš on takuulla sivussa, kuten ovat myös väkkärämäinen norjalainen Mats Zuccarello sekä kovanaama Cody McLeod. Kanadalaispuolustajien Adam McQuaidin sekä Brendan Smithin pelikunnoista ei ole täyttä varmuutta.
Rangers on napannut edellisiin seitsemään otteluunsa pisteitä ainoastaan kolmeen otteeseen ja voittoon asti sillä on riittänyt kahdesti. Tampa Bay on kotonaan perinteikästä newyorkilaisseuraa vastaan selkeä ennakkosuosikki ja Lightning-voittoon uskotaan myös pelivalinnoissa.
Ensimmäisenä valintana kupongille isketään Tampan tasoituksellinen voitto ja toisena valintana toimii Stamkosin täysosuma, sillä 28-vuotiaan hyökkääjän uskotaan jatkavan maalitehtailuaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ