NHL to 31.05. klo 03:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Vegas Golden Knights – Washington Capitals | Game 2 Jatkaako kotijoukkue voittoputkeaan

Game 2 Finaalisarja jatkuu!
Tiukkaakin tiukempi ensimmäinen finaalisarjan ottelu päättyi lopulta Vegasin kotivoittoon 6-4. Kaksi kertaa tappio asemaan joutunut Vegas kampesi pelin väkisin voitokkaaksi, vaikka viimeisellä minuutilla Capisilla oli loistava paikka laittaa kiekkomaaliin ja tasoittaa ottelu.
Vegas on nyt saanut psykologisen otteen ottelusarjan kulusta ja kotiedun voimin Vegas lähtee tavoittelemaan ottelusarjan toista voittoa.
Seuraavaan otteluun odotan, että Vegasin puolustus parantaa otteitaan ja ei päästä Capitalssin miehistö vapaaksi maalineteen, jolloin luvut voivat olla paljon selvemmät Vegasille. Capsin maalit syntyivät hieman pehmeän puolustamisen vuoksi ja Vegasin suurin osamaaleista Holtbyn antamista reboundeista. Kun näitä reboundeja maalivahti antaa tarpeeksi erittäin kovaa maalille ajaville hyökkääjille, maaleja tulee varmasti.
Playoffeissa Vegasilla eniten maaleja tenhyt Marchessault pääsi laukomaan viime ottelussa 5 kertaa ja yhdestä reboundista tulikin maali. Tämä pienikokoinen Kanadalais pelaaja on varmasti maalin nälkäinen ja hyvällä kertoimella pelaaminen kannattaa.

Lyö 25€ veto – ja saat toisen 25€ vedon ilmaiseksi!

  1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
  2. Lyö 25€ single-veto peliin (minimikerroin 1,80)
  3. Vetosi lyötyä tilillesi hyvitetään 25€ ensivetobnus

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ