NHL ma 17.12. klo 02:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NHL: Winnipeg – Tampa Bay | Huippukohtaaminen – Lightningille ei löydy pysäyttäjää

Winnipeg Jets ja Tampa Bay Lightning lukeutuvat sarjan kovakuntoisimpiin joukkueisiin. Vierailija johtaa itäistä konferenssia ja se on kaikista NHL-joukkueista eniten pisteitä kerännyt ryhmä. Jetsillä on käynnissä neljän tappiottoman ottelun suora ja se on toisena läntisessä konferenssissa.
Lightningille ei ole pysäyttäjää – voittoja irronnut huonommillakin suorituksilla
Tampa Bay Lightning on koko NHL:n kovakuntoisin joukkue ja viime aikojen tilastoykkönen, jonka perustaso on tällä hetkellä todella korkealla, mikä puolestaan mahdollistaa joukkueen onnistumiset heikommillakin suorituksilla. Lightning seilaa kahdeksan kamppailun voittoputkessa ja kymmeneen edelliseen kamppailuun joukkue on hävinnyt vain kertaalleen.

Nappaa 60€ pelirahaa + haluamasi UP-tuote

Edellisottelussaan Tampa Bay sai takaisin maalilleen Andrei Vasilevskin, jota tuurasi miehen ollessa loukkaantuneena Louis Domingue. Vaikka kakkosvahti pelasikin mallikkaasti Vasilevskin poissaollessa, osoitti venäläisvahti tärkeytensä joukkueelleen heti paluuottelussaan. Hän pysäytti Toronto Maple Leafsia vastaan 48 laukausta ja päästi ainoastaan yhden osuman selkänsä taakse. Tampa Bay voitti Toronton Vasilevskin paluuottelussa 4–1-numeroin.
Winnipegilläkin kulkee, mutta sillä on ollut heikompiaankin vastaan vaikeuksia viime kierroksilla
Winnipeg on voittoputkessa vierasjoukkue Lightningin tavoin. Kanadalaisisännällä voittoja on neljä peräjälkeen, mutta kaksi edellistä niistä ovat tulleet vasta varsinaisen peliajan jälkeen ja näissä kamppailuissa vastassa ovat olleet ensin valmentajaansa taannoin vaihtanut Edmonton Oilers sekä saman tempauksen samoihin aikoihin suorittanut Chicago Blackhawks.
Materiaaliltaan Winnipeg ei ole lähelläkään Lightningin tasoa, mutta joukkueesta löytyy silti syvyyttä. Suomalaistykki Patrik Laine on osunut pitkästä aikaa maalipuiden väliin kahdessa perättäisessä ottelussa.
Pelivalinnat: vierasjoukkue selkeämpi ennakkosuosikki kuin kertoimet väittävät
Tampa Bay Lightning on pitkästä aikaa tien päällä, sillä se on pelannut neljä edellisotteluaan kotiyleisönsä edessä. Joukkueen vire on rautainen ja NHL:ssä kotietu on todella pienessä roolissa muihin sarjoihin verrattuna. Lightningille tarjotaan kertoimia, jotka kannattaa hyödyntää.
Ensimmäisenä pelivalintana pelataan salamapaitojen lopullista voittoa ja toisena valintana vierasvoittoa varsinaisella peliajalla. Tampa Bayn vire on tällä hetkellä sellainen, että olisi suuri yllätys, jos Winnipeg onnistuisi joukkueen kaatamaan.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ