Nations League ti 27.09. klo 21:45

Norja - Serbia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erling Haalandista ei ole yksin mihinkään! Vyöryykö jälleen totaalisesti aliarvioitu Serbia voittoon?

Uhmapelaajat äityi ylistämään Serbiaa ennen viikonlopun Ruotsi-kamppailua ja helpot haettiin pois, kun tähtisikermä jyräsi kotonaan 4–1-voittoon. Täyden pistepotin takuumiehenä hääri hattutempullaan Aleksandar Mitrovic. Serbia-hyökkäys jättää varjoonsa jopa Norjan, vaikka Erling Haaland on luonnollisesti isännillä avauksessa. Matsissa pelataan noususta A-sarjaan.

Serbian hyökkäys jättää varjoonsa jopa Haalandin tähdittämän Norjan. Filip Kostic, Dusan Tadic, Mitrovic sekä Dusan Vlahovic luovat melkoista uhkaa puolustukselle kuin puolustukselle. Esimerkiksi Luka Jovic ei mahdu tällä hetkellä edes joukkueen avauskokoonpanoon, mikä kuvastaa melko hyvin tilannetta. Norja konttasi edellisessä ottelussaan Sloveniaa vastaan ja tulevassa matsissa ovat kertoimet livahtaneet väärin päin – kotiedusta huolimatta.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

Haaland on toki valovoimainen pelaaja, mutta vastustajalla on huomattavasti laajempi arsenaali ja monipuolisempi hyökkäys. Norjan materiaali ei kestä edes kokonaiskuvassa vertailua vieraisiin ja sen koko palapeli on enemmän tai vähemmän yhden miehen varassa. Edes Sergej Milinkovic-Savicin ja puolustajan Nikola Milenkovicin puuttumisen ei pitäisi hetkauttaa kerroinasettelua näin rajusti. Erinomainen Filip Djuricic päässee näyttämään kyntensä ensin mainitun roolissa pelinrakentelussa.

Serbian Football

@SerbianFooty
Mitro is good to go 👌

Stale Solbakkenin miehistön olisi onnistuttava nostamaan tasoaan selvästi. Edellisessä matsissa tuli kuonoon maalein 2–1 Slovenian vieraana ja nyt vastassa on todella reilusti kovempi ryhmä. Jää nähtäväksi, kuinka kauan markkina meinaa aliarvioida Serbiaa rajusti, mutta tämän jatkuessa loistavan joukkueen kautta tarjoutuvat mahdollisuudet napsitaan kyytiin. Pelivalinnaksi napataan reilulla panostuksella vierasvoittoa tasapeli ei vetoa -markkinassa.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Taspeli ei vetoa – Serbia” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,30 (2 x 2,15).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 430€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 215€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!