Huuhkajat su 20.11. klo 15:00

Norja - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Suomi ilman Haalandia pelaavan Norjan kimppuun sunnuntaina! Tienaa ilmaisveto Huuhkajien avulla!

Huuhkajien harjoituspelirupeama saa sunnuntaina jatkoa Ullevaalilla Oslossa, kun vastaan asettuu torstaina Irlannin vieraissa päihittänyt Norja. Suomi pelasi torstaina Skopjessa Pohjois-Makedoniaa vastaan ja esitys oli Markku Kanervan suojateilta kelvollinen. Nyt vastustajan voi väittää kovenevan, mutta venyykö Huuhkajat silti?

Norjan riveistä on tietenkin mainittava ensi alkuun paljon puhuttanut Erling Braut Haaland, jonka piti olla vielä eilisten tietojen mukaan pelikunnossa, mutta perjantaiaamuna norjalaismedia ilmoitti Manchester Cityn kyborgin jättävän myös Suomi-pelin väliin. Alexander Sörloth voi olla pelikunnossa. Muita nimekkäitä poisjääntejä Ståle Solbakkenin ryhmästä olivat Kristoffer Ajer, Fredrik Aursnes ja Kristian Thorstvedt.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Huuhkajat

@Huuhkajat
Oliver Antman 😍

2️⃣ A-maaottelua
2️⃣ A-maaottelumaalia

#Huuhkajat #MKDFIN #MeOlemmeSuomi


Jesse Joronen ja Joel Pohjanpalo eivät pelaa sunnuntaina, sillä kaksikko suuntasi takaisin Venetsiaan. Teemu Pukkia, Glen Kamaraa, Jere Urosta, Richard Jenseniä, Rasmus Schülleriä ja Onni Valakariahan ei valittu ollenkaan näihin maaotteluihin. Lukas Hradecký saattaa hyvin palata maalille sunnuntaina.

Norjan ryhmä on tietenkin Huuhkajia laadukkaampi myös ilman Haalandia, mutta nyt kun on harjoitusottelu kyseessä ja Solbakkeninkin puolelta on tulossa kokeiluja niin näille vieraskertoimille ladataan kunnon paukku. Aasialainen tasoitus on pelimuotona ja tässähän saa rahat vielä takaisin, jos Suomi häviää tasan yhdellä osumalla. Betsit uuniin ja naapurikansaa alistamaan!

Näin teet tällä vedolla 42,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Suomi +1 aasialaiselle tasoitukselle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Suomi +1” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 42,50 ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.