F Liiga la 10.12. klo 15:00

OLS - Jymy

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

F-liigan trendikkäin joukkue nauttii liian suurta arvostusta – OLS:an kotivoitolla nauraen pankkiin!

Kotimainen F-liiga tarjoilee lauantaina pudotuspelikamppailussa olevien Oulun Luistinseuran ja Nurmon Jymyn välisen hegemonia-ottelun. Vierailijat nauttii lajipiireissä yllättävän kovaakin arvostusta ja nyt myös bookkerit ovat astuneet samaiseen miinaan.

OLS on ollut tällä kaudella ailahteleva mutta tuloksellisesti jälki on ollut ihan mallikasta. Matkaan mahtuu mukaan muutama totaalinen rökäletappio mutta toisaalta heikommilleen Pohjoisen Puhuri ei ole juurikaan pisteitä menettäny. Alla on tappiosta huolimatta solidi esitys sarjakärki TPS:an vieraana sekä todellinen tykkivoitto kivikovasta Oilersista.

Joni-Arttu Sieppi on keltaisten ylivoimaisesti tehokkain pelaaja ja taustaviulussa nuori Luukas Hyvärinen tekee kovaa läpimurtoa pääsarjatasolla. Muuten koko muu OLS miehistö on jopa alisuorittanut ja etenkin Valte Karvoselta sekä maalivahti Roni Tuonoselta on lupa odottaa paljon nähtyä enemmän.

Jymy tuntuu olevan ihmisten huulilla nyt hyvin trendikäs ja pirteä joukkue. Askissa tekeminen on viime aikoina kuitenkin ollut karmaisevan heikkoa. Alla on viiden ottelun tappioputki, jonka aikana esimerkiksi surkuhupaisa EräViikingit haki Nurmosta tupla v:en matkaansa.


Kokenut Jari Hankkio sekä tulevaisuuden tähti Riku Hakanen kantavat joukkuetta reppuselässään. Jymy sai kuukausi takaperin jobin-postia sillä Hakasen rinnalla tehoja mättänyt Elmeri Haveri joutui leikkaushoitoon ja uupuu rosterista vielä pitkään. Tolppien välissä nuori Aki Karjalainen on allekirjoittaneen papereissa mainettaan heikompi.

Kauden avausottelussa Jymy polki oululaiset suohon murskalukemin 10-2 mutta kelta-siniset sai revanssinsa jo osakseen marssien nurmolaisten kustannuksella Suomen Cupissa jatkoon. OLS on kaksikosta parempi, joskaan tasoero ei suuri ole. Päiväpeli Kastellissa on aina haastava vieraille ja nyt kotijoukkue on myös alkanut näyttää kentällä selvästi alkukautta paremmalta. Poimitaan OLS:an kotivoittoa pienellä tasapelivarmistuksella kupongille mutta suurimmat panostukset kannattaa tältä erää säästää esimerkiksi jalkapallon MM-skabojen tykkikohteelle!