ke 29.05. klo 22:00

Olympiakos - Fiorentina

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärrääkö Viola europokaalin Firenzeen? Konferenssiliigan finaalissa tarjoillaan Vincenzo Italianon poppoolle huippukertoimia!

Viime kauden Konferenssiliigan loppuottelussa näppejään nuolemaan jäänyt Fiorentina pääsee keskiviikkona tavoittelemaan uudelleen eurofutisglooriaa, kun Ateenassa pelattavassa finaalissa asettuu vastaan Olympiakos. Ottelu pelataan AEK:n kotiareenalla eli varsinaista kotietua ei pireuslaisille ole luvassa. Kertoimissa Fiorentina on hienoinen suosikki, mutta Olympiakos latoi tiskiin komean työnäytteen Aston Villaa vastaan semeissä!

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit tarrata kiinni maukkaaseen talletusbonariin ja eksklu-ilmaisvetoon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

José Luis Mendilibarin käskyttämä Olympiakos pelasi Kreikan Superliigassa varsin mollivoittoisesti ja kolmas sija ei takuulla Pireuksessa tyydytä. Konferenssiliigassa saatiin kuitenkin isoimpia vaihteita silmään ja etenkin Aston Villa-pari oli Mendilibarin poppoolta mykistävä työnäyte. Erityismaininta on annettava viisi maalia kahdessa osaottelussa iskeneelle Ayoub El Kaabille!

UEFA Europa Conference League

@europacnfleague
📌 AEK Arena, Athens 🏟️😍

#UECLfinal


Olympiakosin rosterista Giulian Biancone, Nelson Abbey, Rúben Vezo, Jovane, Ivan Brnic, Gelson Martins ja Fran Navarro eivät ole edustuskelpoisia, mutta muutoin koko rosterin pitäisi olla käytettävissä. Violalta Gaetano Castrovilli on eurolistan ulkopuolella ja Riccardo Sottil on loukkaantuneena.

Fiorentina on ollut keväällä Olympiakosin tavoin erinomaisessa euroformissa eikä Club Bruggella ollut pelillisesti kummoisia saumoja haastaa Vincenzo Italianon poppoota semeissä. Viola on Olympiakosia parempi joukkue ja näillä kertoimilla kelpaa napsia mediumisti italialaisia lapulle tasapelivarmistuksella!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Fiorentina +0 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.