CoD pe 02.12. klo 23:30

OpTic Texas - Minnesota Rokkr

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vielä kerran Scump! CoDin suurin nimi päättää uransa tähän kauteen eikä OpTicille kelpaa mikään muu kuin mestaruus!

OpTic Texas avaa kautensa kohtaamalla Minnesota Rokkrin. OpTicin kohdalla odotukset on pilvissä vuodesta toiseen eikä tämä kausi ole poikkeus. Rokkrilta puolestaan odotetaan parannusta, mitä todennäköisesti on myös luvassa heikon kauden jälkeen. Tuleva kausi on myös siinä mielessä mielenkiintoinen, että CoDin kasvoina tunnettu Scump pelaa viimeisen kautensa huipulla. Vain mestaruus kelpaa OpTicille, vaikka se ei aivan kärkijoukkueena kauteen lähde.

OpTic Scump

@scump
This is goodbye..

OpTic on paperilla yksi sarjan parhaista joukkueista eikä lopulta rosteriin tehty muutoksia. Viime kauden alkupuolella OpTic onnistui nousemaan sarjan parhaaksi joukkueeksi, mutta sen epäonneksi ILLeY joutui olemaan sivussa pitkään ja nopeasti OpTic putosi huipulta. ILLeYn paluun jälkeen joukkue ei päässyt enää samalle tasolle, mutta nyt odotukset on taas korkealla. Dashy on asetaidoltaan aivan sarjan eliittiä, Scump on monien mielestä koko CoD-historian paras, tai vähintäänkin merkittävin pelaaja ja Shotzzy on äärimmäisen viihdyttävä pelaaja ennen kaikkea fantastisen liikkeen ansiosta.

Rokkrin edellinen kausi oli iso pettymys eikä se lopulta päässyt edes lopputurnaukseen. Siispä muutoksia oli odotettavissa ja lopulta ainoastaan Attach jäi joukkueeseen. Hänen ympärilleen on hyvä rakentaa joukkuetta ja mukaan remmiin tarttui Toronto Ultrasta tullut kaksikko Cammy ja Bance sekä Londonissa Royal Ravenissa ajoittain uskomattomia suorituksia smg-roolissa tehnyt Afro. Hyviä palasia, mutta nyt vielä täytyy nähdä miten homma lähtee rullaamaan.

The Flank

@TheFlank
//🚨 BREAKING: The Minnesota @ROKKR have CONFIRMED their roster for #MW2:

🟣 Bance
🟣 Afro
🟣 Cammy
🟣 Attach

Rokkrin rosteri sopii ainakin paperilla hyvin yhteen, mutta OpTicin kohdalla voidaan pitää plussana sitä, että joukkue on pysynyt jo pidempään kasassa ja kemiat pitäisi olla kohdallaan. OpTic on suosikki, mutta Uhmapelaajat näkee matsin tasaisempana mitä markkina – Rokkrin uudessa rosterissa on isosti potentiaalia. Ei siis olisi yllätys, jos Rokkr laittaisi yhden kovimmista joukkueista heti ahtaalle. Siispä vetovalintana lähdetään hakemaan yli 4,5 karttaa otteluun. Panos pidetään maltillisena, mutta alta näet ohjeet, joiden avulla pääset uutena asiakkaana ottamaan Mobilebetiltä betsistä kaiken irti!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle OpTic Texas-Minnesota Rokkr yli 4,5 karttaa kertoimella 2,47.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,47 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.