Olympialaiset / Peking 2022 ti 08.02. klo 10:00

Peking 2022 - Sprinttihiihdot

Sprintit tiistain hiihtokohteina!

Pekingin talviolympialaisten hiihdot korkattiin viikonloppuna, ja Iivo Niskasen mitali skiathlonissa nosti hymyn monen huulille – toki Uhmapelaajat juhli Iivon hyvän suorituksen lisäksi myös osunutta vetoa Aleksander Bolshunovin voitosta. Avausmatkoilta saatiin jo hieman vihiä siitä, mitä tuleman pitää jatkossa. Sprintteihin otetaan yksi tärppi sekä naisten että miesten kisoihin.

Naisten sprintissä oikeutettu suosikkipari on lajia tällä kaudella dominoinut Maja Dahlqvist sekä loukkaantumisen jälkeen huippuiskuun kuntoutunut Jonna Sundling. Ruotsalaisparin menoa voi hidastaa korkeintaan hiihtostadionin hidas lumi, joka saattaa olla varsinkin kovaa liukua hyväksikäyttävälle Dahlqvistille myrkkyä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jos ruotsalaiset eivät epäonnistu, jää muille vain yksi mitali, jolle löytyy monta ottajaa. Top kolme -sijoituksesta otetaan veto Jessie Digginsille, joka tuli skiathlonissa vapaan osuuden todella julmaa kyytiä. Diggins on hyvä yleishiihtäjä, jolta sujuu myös sprintti. Vaikka esim. Anamarija Lampic on kova vastus, kohdistuu valinta tällä kertaa jenkkiin.

Miesten sprintissä suosikin viittaa kantaa Johannes Hösflot Kläbo. Skiathlonin ulospuhallukseen ei kannata laittaa liikaa painoa, mutta jotain kysymysmerkkejä tietysti nousee esiin. Sprintti on kuitenkin eri laji, ja sopii nopealle norskille kuin nakutettu. Purevassa pakkasessa on kuitenkin pysyttävä lämpimänä monen hiitin kisassa.

Tasaisesta haastajajoukosta otetaan veto palkintopallisijoituksesta: Norjan Håvard Solås Taugbøl otti joulukuussa maailmancupin avausvoittonsa vapaan sprintissä Dresdenissä. Kläbo ei tässä kisassa ollut mukana. Vaikka huomisen suhteen on paljon epäselvää, kerroin riittää perustason pelisijoittamiseen hyvin – virhemarginaalia riittää.

10 euroa pelirahaa